Yandex Metrica

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'na: Bu dil zehirli ve gayri millidir

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den  Kılıçdaroğlu'na: Bu dil zehirli ve gayri millidir

İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de cari açığının kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı iftiralarına tepki göstererek, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, 'Kılıçdaroğlu'nun 'politik yetersizlik' travmasının yeni semptomlarına tanıklık ediyorsunuz' diyerek, Kılıçdaroğlu'nun kullandığı bu dilin zehirli ve gayri milli olduğunu ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar… 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara." ifadelerini kullanarak, Emniyet Genel Mdüürlüğü ve Jandarma'ya da iftira dolu sözler sarfetmişti. 

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç lot düşer? Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç... Haberi Görüntüle

'KILIÇDAROĞLU'NUN POLİTİK YETERSİZLİK TRAVMASI'

Kılıçdaroğlu'nun bu mesnetsiz sözlerine tepkiler dinmezken İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den de çok sert sözler geldi. 

Kabaktepe, ''Aziz milletimiz, Kılıçdaroğlu’nun düştüğü “politik yetersizlik” travmasının yeni semptomlarına tanıklık ediyor.'' diyerek şunları aktardı:

Ana muhalefetin başkanı, aynı dili kullandığı terör örgütlerinin, “kimyasal silah ve uyuşturucu” yalanları üzerinden yürüttüğü karanlık propagandayla; devletimizi, silahlı kuvvetlerimizi ve emniyet güçlerimizi ucuz bir komplonun çemberine dahil etmek istiyor.

Darbeye tiyatro diyerek seyirci koltuğuna kurulan Kılıçdaroğlu, konforlu vesayet locasından devletimiz ve aziz milletimizle yan yana anılması bile abesle iştigal olan ithamları arka arkaya sıralamaktadır.

Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

'BU DİL ZEHİRLİDİR, GAYRI MİLLİDİR'

Kılıçdaroğlu'nun kullandığı bu zehirli ve gayrı milli dilin küresel lobilerin taşeronlarına ezberlettiği retorikten öteye gitmediğini aktaran Kabaktepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye Yüzyılı'nın eşiğinde, “barış, güven eksenli ve insan odaklı diplomasi vizyonu" ile tüm dünyanın ve beşeriyetin takdirini kazanan ülkemize yönelik bu galiz ifadeler “ateşle oynama siyaseti"nin yeni örnekleridir.

Benimle birlikte Türkiye de kaybetsin diye düşünen bu vesayetçi ve güdümlü politik akla karşı; Türkiye Yüzyılı'nda milletle ve milletçe kazanacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading