Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul Havalimanı ödüle doymuyor! 'Dünya Havalimanları 2023'ten iki ödül

İstanbul Havalimanı ödüle doymuyor! 'Dünya Havalimanları 2023'ten iki ödül

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı ödüle doymuyor. İngiltere merkezli havacılık derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından düzenlenen "Dünya Havalimanları Ödülleri 2023"te (World Airport Awards 2023), "Dünyanın En Aile Dostu Havalimanı" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" ödüllerine layık görüldü.

Gündem

14.02.2024, 12:46

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı iki ödüle birden layık görüldü. 

İGA'dan yapılan açıklamaya göre, daha önce de birçok kez ödüle layık görülen İGA İstanbul Havalimanı, "Dünyanın En İyi 10 Havalimanı" listesinde de sekizinci sıradan altıncı sıraya yükseldi.

2024 Beşiktaş iftar çadırı kuruldu mu? Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede... Haberi Görüntüle

İKİ ÖDÜLE BİRDEN LAYIK GÖRÜLDÜ

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden biri olan İGA İstanbul Havalimanı, 15 Mart 2023'te Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Passenger Terminal EXPO'da Skytrax'in organize ettiği "Dünya Havalimanları Ödülleri 2023"te, havayolu kullanıcılarının oylarıyla "Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı" ve "Dünyanın En Aile Dostu Havalimanı" ödülüne de layık görüldü.

İGA İstanbul Havalimanı ayrıca 60 milyon üzeri yolcu kategorisinde ise "Dünyanın En İyi Havalimanı" oldu.

CHP'de 'para sayma' soruşturmasında flaş gelişme Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANININ LİDER OLARAK TANINMASI SEVİNDİRİCİ

Açıklamada görüşlerine yer verilen Skytrax CEO'su Edward Plaisted, iki ayrı ödüle layık görülen İstanbul Havalimanı'nı başarısı dolayısıyla tebrik ederek, "Geçtiğimiz birkaç yıl, dünya çapındaki havalimanları için son derece zorlu geçti. Kovid-19 pandemisinden uzaklaşırken, yolcu sayılarının normale dönmesi ve İGA İstanbul Havalimanı'nın müşterileri tarafından lider bir havalimanı olarak tanınması sevindirici." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading