Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı'nda büyük başarı! Bir kez daha en iyiler listesinde

İstanbul Havalimanı'nda büyük başarı! Bir kez daha en iyiler listesinde

Hizmete açıldığı tarihten bu yana, hem Avrupa hem de dünyada rekor üstüne rekor kıran İstanbul Havalimanı bu kez de 309 destinasyonda verdiği hizmetle dünyanın en iyi bağlantı veren havalimanları arasında ikinci sıraya yerleşti.

Gündem

23.01.2024, 20:20

İstanbul Havalimanı, hizmete açıldığı tarihten bu yana başarılarıyla hem Avrupa'da hem de dünyada gündem olmaya devam ediyor. 

Yolcu ve uçuş sayısıyla dünyanın en iyileri arasında yerini alan havalimanı bu kez de 309 destinasyonla en iyi bağlantı veren ikinci havalimanı oldu.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

LİSTE YAYIMLANDI

İngiltere merkezli The Independent gazetesi öncülüğünde havacılık sektörüne ilişkin araştırmalara imza atan Cirium dünyanın en iyi bağlantı veren havalimanları listesi yayımlandı.Buna göre; dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları'nın ana merkezi durumundaki İGA İstanbul Havalimanı, 309 destinasyona ulaşım imkânı sağlayarak listede ikinci sırada yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Haberi Görüntüle

HER GEÇEN GÜN REKORLARINA BİR YENİSİNİ EKLİYOR

Cirium tarafından gerçekleştirilen araştırmada Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın ana merkezi durumundaki Frankfurt Havalimanı 330 destinasyona bağlantısıyla dünyanın bağlantısı en fazla olan havalimanı oldu.

Ağırladığı yolcu sayısı bakımından son üç yılda Avrupa'nın zirvesinde yer alan ve dünyanın en fazla ülkesine uçuş gerçekleştiren Türk Hava Yolları'nın ana merkezi durumundaki İGA İstanbul Havalimanı ise 309 destinasyona ulaşım imkânı sağlayarak listede ikinci sırada yer aldı.

2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi KPSS puanıyla öğretmen atama başvurusu yapılır? 2024 öğretmen atama 2023 KPSS puanı ile mi yapılacak? Hangi... Haberi Görüntüle

PARİS İSTANBUL'UN GERİSİNDE KALDI

Fransa'nın başkenti Paris'teki Paris Charles De Gaulle Havalimanı ise 308 destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, İGA' dan sonra üçüncü sırada yer aldı.

Amsterdam Schiphol Havalimanı 293 destinasyona erişim imkânı ile listede dördüncü sırada ye alırken listenin beşinci ve altıncı sırasını ABD'den Chicago O'Hare ve Dallas-Fort Worth havalimanları paylaştı. Dubai Uluslararası Havalimanı'nın yedinci, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'nın 242 destinasyona olan bağlantısıyla sekizinci sırada yer aldığı listede İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Fiumicino Uluslararası Havalimanı 10'uncu sırada yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading