Yandex Metrica

İstanbul'da sıradan bir gün: Tramvayda yangın çıktı: Faciadan kıl payı dönüldü

İstanbul'da sıradan bir gün: Tramvayda yangın çıktı: Faciadan kıl payı dönüldü

İstanbullular yeni güne kaza haberiyle uyandı. Bu kez adres Topkapı. Hattın başlangıcı olan Topkapı durağında bekleyen tramvayın elektrik kablolarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kontrol altına alındı.

Gündem

23.01.2024, 19:17

İstanbul'da gün geçmiyor ki bir kaza yahut yangın haberi gelmesin. Bu kez yangının adresi Topkapı oldu.

Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı! Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması... Haberi Görüntüle

FAALİYET GÖSTEREN TRAMVAYDA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

İstanbul'da T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattında faaliyet gösteren tramvayda, boş olduğu sırada çıkan yangın söndürüldü.
Hattın başlangıcı olan Topkapı durağında bekleyen tramvayın elektrik kablolarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek? Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024?... Haberi Görüntüle

TRAMVAY NEYSEKİ BOŞTU

Yangın, istasyon çalışanlarının müdahalesiyle söndürüldü. Yangın çıktığı sırada tramvayın boş olduğu ve henüz seferine başlamadığı öğrenildi.
Yangın nedeniyle tramvay seferlerinde aksama yaşanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading