Yandex Metrica

İstanbul'da oy kullanacaklar dikkat! AK Parti'den seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği

İstanbul'da oy kullanacaklar dikkat! AK Parti'den seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kısa bir süre kalırken AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan seçmenlere müjdeli bir haber verildi. İstanbul’da yaşamasına rağmen ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği verilecek. Başvurular, ilçe başkanlıklarına yapılabilecek.

Gündem

23.01.2024, 20:51

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanıyor.

Seçimde, pusuladaki sıralamaya göre, Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak.

Milyonlarca vatandaş sandık başına gidip oyunu kullanacak ve ülkeyi hangi liderin yöneteceğine karar verecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, seçmenleri yakından ilgilendiren bir müjde paylaştı.

Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf uydurdu! Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf... Haberi Görüntüle

ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Buna göre Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde, tüm seçmenlerin oy hakkını kullanabilmesi için ücretsiz ulaşım desteği verileceği açıklandı.

Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Haberi Görüntüle

İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da yaşamasına rağmen resmi ikameti başka şehirde olan vatandaşlarımızın dikkatine; İstanbul'umuzda bulunduğunuz ilçenin 'İlçe Başkanlığına' başvurarak gidiş-dönüşlerinizi size sağlanacak otobüs ile ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading