Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da maganda sürücü dehşeti! Engelli vatandaşı ezip kaçtı

İstanbul'da maganda sürücü dehşeti! Engelli vatandaşı ezip kaçtı

Kağıthane'de sokakta geri geri giden maganda sürücü, yolda akülü aracıyla ilerleyen engelli vatandaşı ezerek kaçtı. İki araç arasında sıkışarak ağır yaralanan engelli vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem

23.01.2024, 19:42

İstanbul Kağıthane'de meydana gelen olayda, akülü tekerlekli sandalyesiyle sokaktan ilerleyen 50 yaşındaki Sebahattin İnce'ye hızla geri manevra yapan otomobil çarptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır mitingi saat kaçta, bugün mü başlayacak? 27... Haberi Görüntüle

ENGELLİ VATANDAŞA BAKIP KAÇTI

Çarpmanın etkisiyle iki otomobil arasında kalan Sebahattin İnce yaralandı. Sürücüsü önce aracından inerek kazaya baksa da daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Seçim günü sosyal medyaya dikkat edin! Özel ekip oluşturuldu: Sıkı... Haberi Görüntüle

YARALI VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşların koşarak yardım ettiği Sebahattin İnce, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. İnce, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 ayda 4 metro! Bakan Uraloğlu duyurdu: İstanbul'u trafik çilesinden... Haberi Görüntüle

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, geri manevra yapan otomobil sürücüsü , akülü engelli aracına çarpıyor. İki otomobil arasında sıkışan engelli Sebahattin ince yaralanıyor. Kaz yaptığını fark edip aracından inen sürücü kazaya baktıktan sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaşıyor. Polis, plakası tespit edilen ve olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading