Yandex Metrica

İstanbul'da kar yağışı başladı! Birçok ilçe beyaza büründü sabah işe gidenler şaşkınlık yaşadı

İstanbul'da kar yağışı başladı! Birçok ilçe beyaza büründü sabah işe gidenler şaşkınlık yaşadı

İstanbul'da kar yağışı nihayet başladı. Kar yağışı sabah saatlerinde etkili olurken, araçların üzeri beyaza büründü. Çamlıca Tepesi'nde ve Beykoz'da da kar yağışının etkili olduğu görüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:23

İzlanda soğukları yurdun tamamında etkisini göstermeye başladı. Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava dalgasıyla birlikte İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı görüldü. Meteoroloji'nin son tahminlerine göre 42 ilde kar yağışı bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden uyardığı İstanbul için kar yağışı gece saatlerinde yüksek kesimlerde başladı. Kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde tüm İstanbul’da etkisini göstermeye başladı.

Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3. bölüm var mı, bitti mi? Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3.... Haberi Görüntüle

YÜKSEK KESİMLERDE ETKİLİ OLDU

Kar yağışı Anadolu yakasının yüksek kesimleri başta olmak üzere Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Ümraniye ve Kartal'da etkili oldu. Kentin simge noktalarından Çamlıca Tepesi de beyaz örtüyle kaplandı.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

AVRUPA YAKASINDA LAPA LAPA KAR YAĞDI

Avrupa yakasında da Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Esenler, Bakırköy, Bayrampaşa, Başakşehir, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde etkili olan yağış, karlı ve karla karışık yağmur şeklinde etkisini gösteriyor. TEM Otoyolu Hasdal-Okmeydanı Bağlantı yolunda lapa lapa kar yağdı.

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Haberi Görüntüle

VATANDAŞ ŞAŞKINLIK YAŞADI

Bu arada Bakırköy'de toplu taşıma araçlarından inen vatandaşlar, karşılaştıkları yağış karşısında şaşkınlık yaşadı. Bazı yolcular, kar yağışını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi hortum oluştu Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi... Haberi Görüntüle

KAR YAĞIŞI TAKSİM’DE DE ETKİLİ OLDU

Kar yağışının etkili olduğu bölgelerden biri de Taksim Meydanı oldu. Yoğun kar yağışının görüldüğü meydanda bulunan vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.






Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading