Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da halk otobüsü dehşet saçtı: Önüne geleni sürükledi

İstanbul'da halk otobüsü dehşet saçtı: Önüne geleni sürükledi

İstanbul'da korku dolu anlar yaşandı. Kağıthane'de freni boşalan halk otobüsü önce otomobile, ardından da durağa ve konteynıra çarparak durabilen halk ototüsü, önüne geleni sürükledi. Kazaya dair incelemelerin yapılması ve tutanak tutulmasının sonrasında otobüs vinç, otomobil ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden çekildi. Detaylar haberimizde...

Gündem

23.01.2024, 20:37

Kağıthane'deki korkutan kaza, saat 12.30 civarlarında Kağıthane Şirintepe Mahallesi'nde gerçekleşti.

Gelen bilgiler doğrultusunda, son duraktan kalkış yapan Sinan Aydın (60) yönetimindeki 34 HO 2525 plakalı özel halk otobüsünün (ÖHO) iddiaya göre frenleri boşaldı.

Kazaya dair incelemelerin yapılması ve tutanak tutulmasının sonrasında otobüs vinç, otomobil ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden çekildi. Büyük panik yaşayan vatandaşlar, durağın sokak arasından kaldırılmasını isteyerek, tepki gösterdi.

Atama kararları Resmi Gazete'de: O ilin Milli Eğitim Müdürü görevden... Haberi Görüntüle

Survivor Mustafa Kemal elendi mi, neden veda etti? Survivor kırmızı... Haberi Görüntüle

ÖNÜNE GELENİ SÜRÜKLEDİ

Bu korkunç olayın sonrasında panik yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı.

Kazayla ilgili incelemelerin yapılması ve tutanak tutulmasının ardından otobüs vinç, otomobil ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden çekildi.

Büyük panik yaşayan vatandaşlar, durağın sokak arasından kaldırılmasını isteyerek, tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading