Yandex Metrica

İstanbul'da elti dehşeti! 17 kez bıçaklayıp üstüne kaynar su döktü! Bahanesi pes dedirtti

İstanbul'da elti dehşeti! 17 kez bıçaklayıp üstüne kaynar su döktü! Bahanesi pes dedirtti

İstanbul'da yaşayan Behice Çayıroğlu, eski eltisi tarafından 17 defa bıçaklandı. Bununla da yetinmeyen eski elti Esma Ayan, Çayıroğlu'nun üzerine kaynar su döktü.

Gündem

24.03.2024, 01:29

İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki Behice Cayıroğlu, 36 yaşındaki eski eltisi Esma Ayan tarafından 17 kez bıçaklanarak üzerine kaynar su döküldü. 

Vücudunda yaralar ve kalıcı yanık izleri oluşan Çayıroğlu, "Her an bir yerden çıkacak diye korku içinde yaşamak istemiyorum. Şu an tek istediğim ceza alması, yaptığı cezasız kalmasın. Dışarda olmasın" dedi.

Behice Çayıroğlu 12 yıl önce Esma Ayaz’ın ağabeyinden boşandı ve yeniden evlendi. Esma Ayaz’la olan arkadaşlıkları, geçen ağustos ayına kadar sürdü. Ancak geçen ağustosta Çayıroğlu, Ayaz’ın saldırısına uğradı, ölümden döndü.

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

EVİNE KAHVE İÇMEYE GELMİŞTİ 

Gaziosmanpaşa’da yaşayan 2 çocuk annesi Çayıroğlu evine kahve içmeye gelen eski eltisi Esma Ayaz tarafından 17 yerinden bıçaklandı, üzerine kaynar su döküldü. Sinir krizi geçirdiğini söyleyen Esma Ayaz serbest bırakıldı.

Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır komşusu olacaklar Cihat Yaycı, İran-İsrail tiyatrosunu anlattı: PKK/YPG ile buluşup Türkiye'ye sınır... Haberi Görüntüle

KAHVALTI ESNASINDA SALDIRDI 

Behice Çayıroğlu, 1.5 ay hastanede yatmasına, 8 kez ameliyat olmasına neden olan olayı şöyle anlattı:

Esma bizi sabah kahvaltısına davet etti. Eşimle birlikte gittik, akşam da bana kahveye geldi. Meyve ikram ettim. O bıçakla bana saldırdı. Kaynayan suyu da üzerime döktü. Beş altı dakika kadar da boğuştuk. Komşum üst kattan gelip beni kurtardı.

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

8 AMELİYAT GEÇİRDİ 

Olaydan sonra 8 ameliyat geçirdim. Vücudumun 17 yerinde bıçak darbesi var. İzleri duruyor. Kollarımda, bacaklarımda, sırtta ve karın bölgemde. Yüzümde yanık izi var. Bir parmağım sakat kaldı. İlaç tedavim devam ediyor. Yanık izlerim kalacakmış maalesef. Dışarı çıkamıyorum, evde iş yapamıyorum. İnsanlara olan güvenim gitti. Çocuklarım korku içinde. Her an bir yerden çıkacak diye korku içinde yaşamak istemiyorum. Şu an tek istediğim ceza alması, yaptığı cezasız kalmasın. Dışarda olmasın.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

'ÖZÜR Mİ DİLESEM?' DİYE SORMUŞ 

Kendisine saldıran Esma Ayaz’la bir daha hiç görüşmediğini belirten Behice Çayıroğlu, “Neden böyle bir şey yaptığını halen bilmiyorum. Olaydan sonra beni hiç aramadı. Eşim bir gün aramış onu ‘Neden yaptın?’ diye sormuş. Bir anlık sinir krizi geçirdiğini söylemiş. ‘Böyle bir durumda ne denir onu da bilmiyorum. Özür mü dileyim ne yapayım bilmiyorum’ demiş” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading