Yandex Metrica

İstanbul'da 199 düzensiz göçmen yakalandı

İstanbul'da 199 düzensiz göçmen yakalandı

Yasadışı yollarla gelip, Türkiye’ye giriş yapan ve İstanbul’a kadar ulaştığı belirtilen 199 göçmenin yakalandığı açıklandı.

Gündem

23.01.2024, 22:08

Siyasette sığınmacı tartışması devam ederken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yapan düzensiz göçmenler için çalışmalar yürütüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy Haraççı Mahallesi'nde, ülkeye yasa dışı yollarla giren yabancı uyruklu kişilerin yakalanması için çalışma yürüttü.

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

199 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Dün yapılan uygulama ve denetimlerde, 113'ü Bangladeş, 33'ü Afganistan, 45'i Pakistan ve 8'i Eritre vatandaşı olmak üzere 199 düzensiz göçmen yakalandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a rest: Söylediklerimin arkasındayım Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a rest: Söylediklerimin arkasındayım Haberi Görüntüle

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 199 kişinin, sınır dışı edilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading