Yandex Metrica

İstanbul Boğazı'nı sis vurdu! Gemi trafiği çift yönlü durduruldu

İstanbul Boğazı'nı sis vurdu! Gemi trafiği çift yönlü durduruldu

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis, deniz trafiğini olumsuz etkiledi. İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.

Gündem

23.01.2024, 22:18

İstanbul'da bu sabaha karşı etkili olan sis, etkisini sürdürdü ve ulaşımı olumsuz etkiledi. İstanbul Boğazı da yoğun sisten nasibini aldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünce İstanbul Boğazı'nda görüş mesafesinin 0.5 milin altına düştüğünün rapor edilmesi nedeniyle gemi trafiği, saat 06.38 itibarıyla çift yönlü askıya alınarak geçici olarak durduruldu.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

VAPUR SEFERLERİNE SİS ENGELİ

İstanbul'da sis nedeniyle Şehir Hatları'nın bazı seferleri yapılamıyor. Şehir Hatları'nın internet sitesinden yapılan duyuruda, sis sebebiyle seferlerde iptaller ve gecikmeler yaşanabildiği, anlık güncellenen iptal seferlerin, "https://sehirhatlari.istanbul/tr/iptal-seferler" sayfasından öğrenilebileceği belirtildi.

Etkili olan sis nedeniyle, Beykoz-Sarıyer ve Anadolukavağı-Üsküdar seferlerinin gerçekleştirilemediği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading