Yandex Metrica
SON DAKİKA
İSTANBUL BARAJ ORANLARI 2023! İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar, yüzde kaç? İSKİ İstanbul anlık baraj doluluk oranı!

İSTANBUL BARAJ ORANLARI 2023! İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar, yüzde kaç? İSKİ İstanbul anlık baraj doluluk oranı!

İSTANBUL BARAJ ORANLARI 2023! 8 Haziran 2023 İstanbul'da anlık baraj doluluk oranı internette araştırılıyor. Son günlerde İstanbul'da yağan yağışlar ile barajlarda son durum merak edilmeye başlandı. İSKİ 8 Haziran 2023 Perşembe günü için İstanbul'un baraj doluluk oranlarını paylaştı. Peki İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar, yüzde kaç? İşte, İSKİ 8 Haziran İstanbul barajlarında son durum...

Gündem

23.01.2024, 21:00

İSTANBUL BARAJ ORANLARI 2023! 7Haziran 2023 Megakent İstanbul'da anlık baraj doluluk oranı internette araştırılıyor. Nisan ve Mayıs ayında etkili olan yağışlar sonra İstanbul'daki barajlarda son durum merak edilmeye başlandı. İSKİ 8 Haziran 2023 Perşembe günü için İstanbul'un anlık baraj doluluk oranlarını paylaştı. Peki İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar, yüzde kaç? İşte, İSKİ 8 Haziran İstanbul barajlarında son durum...

MEB ORTAK SINAV TARİHLERİ | Ortak sınavlar ne zaman başlayacak... Haberi Görüntüle

İSTANBUL BARAJLARDA SON DURUM!

İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar, yüzde kaç sorusu bugün gündeme geldi. 8 Haziran Perşembe yani bugün anlık İstanbul anlık baraj doluluk oranını İSKİ yüzde 77.54 olarak ölçüldü.

Başkent Ankara yeni güne kar yağışı ile başladı Haberi Görüntüle

ABB Başkan adayı Altınok'tan taksicilere müjde: Togg detayı dikkat çekti Haberi Görüntüle

PABUÇDERE VE KAZANDERE'DE DURUM KRİTİK

İstanbul'da yer alan 10 barajın içinden sadece Ömerli ve Darlık Barajı'nda doluluk oranı yüzde 50'nin üzerinde seyrdiyor. Pabuçdere Barajı'nda doluluk oranı son yağışlarla yükselişe geçerek yüzde 6,53 olarak ölçülürken Kazandere Barajı'nda ise yüzde 5,18 oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading