Yandex Metrica

Sitede Ara

İsrail, Gazze sınırındaki gösteride gerçek mermi kullandı

İsrail, Gazze sınırındaki gösteride gerçek mermi kullandı

İsrail ordusu, Gazze sırında düzenlenen gösterideki Filistinlileri dağıtmak için gerçek mermiyle müdahale etti. Müdahalenin ardından yaralananlar olduğu belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 17:52

Filistin Ulusal ve İslami Güçler Komitesinin çağrısının ardından yüzlerce kişi, "İsrail'in uyguladığı abluka ve Gazze'nin yeniden inşası dosyasını oyalamasını" protesto etmek amacıyla İsrail sınırında düzenlenen gösteriye katıldı.

Görgü tanıklarından ve sağlık çalışanlarının aktardığı bilgilere göre İsrail güçleri, gösteriye gerçek mermi ve göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA KİŞİ ETKİLENDİ

Göstericiler arasında birkaç kişinin gerçek mermiyle yaralandığı, çok sayıda kişinin ise göz yaşartıcı gazdan etkilendiği belirtildi.

Yedioth Ahronoth gazetesinin haberinde ise sınırda düzenlenen gösteriye yaklaşık bin Filistinlinin katıldığı yer aldı.

Haberde, İsrail ordusunun sınırdaki tel örgüye yaklaşan Filistinli göstericileri dağıtmak için plastik mermi ve göz yaşartıcı gaz kullandığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading