Yandex Metrica
İSPARK'ın geliri terör örgütü PKK'ya mı aktarılıyor?

İSPARK'ın geliri terör örgütü PKK'ya mı aktarılıyor?

Ekrem İmamoğlu 'yönetimindeki' İBB'ye bağlı İSPARK iflasın eşiğinde. Yerel seçimlerde oy karşılığı PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye peşkeş çekilen İSPARK'taki durum kafaları karıştırdı. Personel maaşı dışında sıfır maliyetli şirketteki devasa zarar 'İSPARK geliri PKK'ya mı gidiyor?' iddiasını gündeme getirdi.

Gündem

26.03.2024, 00:14

İBB'nin en büyük şirketi İSPARK iflasın eşiğinde. Zarar iki yılda 115 milyon lira. Şirkette konkordato ilan edilebileceğine dair iddialar var. İstanbullular, seçimlerden önce "İSPARK niye zarar etsin? Eğer zarar ediyorsa kaçak vardır" ifadelerini kullanan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama bekliyor. 

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu?... Haberi Görüntüle

İSPARK GELİRİ TERÖR ÖRGÜTÜNE Mİ GİDİYOR?

CHP İstanbul'u HDP ve İYİ Parti ile kurduğu zımni ittifak ile kazamıştı. CHP HDP'ye oy karşılığında belediye ve iştiraklerinde kadro sözü vermişti. İSPARK'ın HDP'ye seçim sürecinde ödül olarak verildiği ifade edilmişti. 

Kazandığı belediyelerden kaynak aktarılan terör örgütü PKK'nın geliri kayyum atamalarıyla kesilince gözünü İSPARK'a diktiği iddia ediliyor. 

Bakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile telefonda görüştü: Türkiye'den Rusya'daki... Haberi Görüntüle

İSPARK GÖREVLİSİ GABAR VE KATO GÖNDERMESİ YAPMIŞTI

Yerel seçimlerin ardından göreve başlayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilk işi, İSPARK'ta çalışan yüzlerce işçinin işine son vermek oldu. İşten çıkarmalar zaman içinde devam etti. İSPARK'taki değişimi anlatan en iyi görüntü, İmamoğlu'nun göreve gelişinden bir süre sonra sosyal medyaya düşen bir görüntü olmuştu. O görüntüde bir İSPARK görevlisinin kendisine ''Boş yer var mı?'' diye soran sürücüye skandal bir cevapla karşılık vermiş, "Gabar'da da var, Kato'da da var" demişti. 

SIFIR MALİYET, 200 MİLYON LİRA ZARAR

İSPARK'ın zararı, iki yılda 115 milyon liraya çıkmış durumda. İSPARK'ın bu zararı, CHP'ye yakınlığı ile tanınan gazeteci Can Ataklı'nın bile tepkisine yol açtı  Konuyu köşesine taşıyan Ataklı, yıl sonunda zararın 200 milyon lirayı bulacağını ve İSPARK'ın yakında konkordato ilan edebileceğini söyledi. Can Ataklı o yazıda otopark işletmeciliğinin iyi bir gelir kaynağı olduğunu hatırlattı, görevli maaşlarının dışında sıfır maliyetli bir şirketin nasıl zarar ettiğini sorguladı. İBB'nin olası iflasla İSPARK'ı kaybedebileceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading