İsmini öğrenen kimliğini görmek istiyor! Recep Tayyip Erdoğan o ilden milletvekili adayı oldu
Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek. Seçim öncesi milletvekili aday adayları başvuruları devam ederken Recep Tayyip Erdoğan isimli genç de Nevşehir'den milletvekili aday adaylığı için AK Parti'ye başvurdu. İsminin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı olmasından ötürü olumlu tepkiler aldığını söyleyen genç, Erdoğan cezaevine girdikten 3 gün sonra dünyaya geldiğini aktardı.
Türkiye 14 Mayıs günü sandık başına gidiyor. Seçim öncesi milletvekilliği aday adaylığı için de başvurular sürüyor.
Nevşehir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı isme sahip olan bir genç AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE AYNI İSME SAHİP GENÇ AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
24 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvuruda bulundu. Erdoğan, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı makamında ziyaret ederek, aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.
İSMİNİN HİKAYESİNİ ANLATTI
İsminin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı olmasından ötürü genellikle olumlu tepkiler aldığını aktaran Erdoğan, inanmayanların kimliğini istediğini söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan adının hikayesini de şöyle anlattı:
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan okuduğu şiir nedeniyle cezaevine girdikten 3 gün sonra dünyaya gelmişim. Babam da cumhurbaşkanımızı çok sevdiği ve bu duruma üzüldüğü için ve cumhurbaşkanımıza sevgisini göstermek için benim adımı Recep Tayyip koymuş.