Yandex Metrica

İsmail Saymaz Ukrayna'da yaşadıklarını anlattı: 'Türk'üm' deyince 'Bayraktar' diyorlar

Rus işgali altındaki Ukrayna'ya giderek buradaki izlenimlerini aktaran İsmail Saymaz, "Türk olduğumuzu duyunca 'Bayraktar' diyorlar. Ben bunu ülkemizdeki iktidar yanlısı medyanın büyüttüğünü düşünüyordum." itirafında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:58

Ukrayna'nın, Türk yapımı Bayraktar TB2 SİHA'larla Rus işgaline büyük direnç göstermesi dünyanın gündeminde. Ukraynalılar bu silahlardan övgü ile bahsediyor ancak Türkiye'de bazı kişi ve yayın organları buna rağmen SİHA'ları karalamaktan geri durmuyor.

Benzer düşüncelere sahip isimler arasında yer alan gazeteci İsmail Saymaz ise, Ukrayna'da yaşadıklarını Halk TV canlı yayınında anlattı ve yanıldığını itiraf etti.

Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Haberi Görüntüle

'MEDYANIN BÜYÜTTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORDUM'

İzlenimlerini aktaran Saymaz, "Türk olduğumuzu duyunca 'Bayraktar' diyorlar. Ben bunu ülkemizdeki iktidar yanlısı medyanın büyüttüğünü düşünüyordum." diye konuştu.

Saymaz'ın konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Batı Ukrayna'da benim gittiğim şehirlerde, insanlar seviniyorlar gerçekten mutlu oluyorlar barışçıl olduğumuzu görünce. Şu gerçekten doğru yani, iki defa karşılaştım.Çok enteresan bir durum. Bayraktar diyorlar. Türkiye'de iktidar yanlısı medya büyütüyor diye düşünüyordum. Lviv'de kamuflaj üreten bir noktada ve bir çevirmede polise denk geldik. Polis hatta dedi ki, "Bizim başka bir silahımız yok." Bu da tuhaftı doğrusu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading