Yandex Metrica

Sitede Ara

İsmail Saymaz'a avukat İYİ Parti'den! Meral Akşener'in 'tazminatçı' avukatı eski Saadet liderinin oğlu

İsmail Saymaz'a avukat İYİ Parti'den! Meral Akşener'in 'tazminatçı' avukatı eski Saadet liderinin oğlu

Altılı Masa'daki işbirliği yargıda da kendini gösteriyor. İslami değerlere alerjisiyle bilinen 'radikal solcu' gazeteci İsmail Saymaz'ın tazminat davalarına Meral Akşener'in de avukatlığını yapan İYİ Parti'li Furkan Kamalak bakıyor. Kamalak, eski Saadet lideri Mustafa Kamalak'ın oğlu...

Gündem

08.04.2024, 00:44

Terörle mücadele operasyonlarında görev yapmış eski bir askere yönelik açılan tazminat davası, siyasetteki 'Altılı Masa'nın yargıda da işlediğini gözler önüne serdi. 

İslami değerler ve tarikatlara alerjili HalkTV yazarı İsmail Saymaz'ı İYİ Parti'li avukat Muhammet Furkan Kamalak'ın savunduğu ortaya çıktı. 

Saymaz'ın eski bir Türk Silahlı Kuvvetleri mensubuna açtığı tazminat davasını takip eden Furkan Kamalak, Saadet Partisi eski genel başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu. 

Muhammet Furkan Kamalak ve babası Mustafa Kamalak

Twitter'da 'Kumandan' rumuzuyla paylaşımlar yapan TSK emeklisi eski bir komutan, hava savunma sistemi S-400'lere ilişkin İsmail Saymaz'ın bir yorumuna cevap verirken kullandığı ifade nedeniyle davalık olduğunu belirtti. 

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında 'Kumandan' rumuzlu kişi şu ifadeleri kullandı: 

"Dostlarım, İstanbul Adliyesi'nde İsmail Saymaz ile mahkemem var. Suçum nedir peki? İsmsail Saymaz bir canlı yayında aynen şöyle söylemişti: 'Peki bu S-400'leri aldık, bu kadar acildi, neden şimdi kullanmıyoruz?' Ben de bu yoruma 'S-400'ü sapan zannediyor galiba sığır' dedim. 

Bizim davayı savunan avukat arkadaşlarımdan ricamdır, madem onlar bu sebeplerle bizleri mahkum ediyor ve belki de bu ikinci davam olduğu için hapse gireceğim... Elimde 500 kişiye yakın bana direkt küfür eden hesaplara ait ekran görüntüsü var. Var mı bir avukat dava açacak?"

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

RADİKAL SOLCU, KAMALAK'IN OĞLUNA EMANET

'Radikal solcu' İsmail Saymaz'ı savunan avukatın Saadet Partisi eski genel başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu Muhammet Furkan Kamalak olduğunu duyuran TSK emeklisi, "Meral Akşener'in de avukatlığını yapıyor. Meral ile Saymaz ne alaka? Yarın PKK'lı Selo da (Selahattin Demirtaş) beni mahkemeye verirse yine bu Kamalak karşıma çıkar mı diye endişeliyim" diye yazdı. 

Kendisine galiz küfürler eden kişileri şikayet ettiğinde savcılığın bunu dava açmaya yeterli görmediğini ileri süren 'Kumandan', "Peki bu Kamalak nasıl oluyor da 'sığır' kelimesiyle beni hangi savcıya kabul ettirip dava edebiliyor? İsyanım bunun için" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading