Yandex Metrica

İslam Memiş 'daha çok beklersiniz' diyerek tarih verdi! Piyasalarda deprem bekleniyor

İslam Memiş 'daha çok beklersiniz' diyerek tarih verdi! Piyasalarda deprem bekleniyor

Finans Analisti İslam Memiş, Kahramanmaraş depremlerinin ardından borsanın 2 gün kapatılmamasına tepki gösterdi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Memiş, 'Borsaya yatırımcı gelsin diye çok beklersiniz' ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Borsa İstanbul'un depremin birinci ve ikinci günü kapatılması gerektiğini ifade eden Finans Analisti İslam Memiş, piyasaların açık kalmasının bir güvensizlik ortamı aşıladığını sözlerine ekledi. 

Memiş, borsada yaşanan düşüşleri fırsat bilen ve hisse alan kişileri de 'fırsatçı' olarak niteledi.

Bu süreçte dünyanın ve Türkiye'nin her yerinden yardım geldiğini söyleyen İslam Memiş, borsada işlem yapanların işlemlerini ahlaki bulmadığını kaydetti.

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

GÜVENSİZLİK DURUMLARINDA BORSAYA YATIRIMCI GELMEZ

Konuyla ilgili konuşan İslam Memiş, şunları aktardı:

"Sonraki süreçlerde borsanın açık olmasını fırsat gören kişilerin çimento hisselerini satın aldığını, bunun ahlaki olmadığını, bunun haram bir para olduğunu ifade ettim. Borsanın pazartesi ve salı günü kesinlikle kapalı olması gerekiyordu. Buradaki işlemlerin de kesinlikle iptal edilmesi gerektiğiyle ilgili düşüncemi hala korumaktayım.

Eğer eşitlik kavramını adaleti siz zedelerseniz güveni kırarsanız borsaya yatırımcı gelsin diye daha çok beklersiniz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading