Yandex Metrica

İslam Dünyası Sempozyumunda ateist Karl Marx'tan alıntı! Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı

İslam Dünyası Sempozyumunda ateist Karl Marx'tan alıntı! Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Ocaklarının kuruluşunun 110. yılında İBB'nin organize ettiği 'Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu'nda yaptığı konuşmada ateist olan Karl Marx'ın sözlerini alıntıladı. İslam dünyasını konu alan sempozyumda ateist Marx'tan alıntı yapan Kılıçdaroğlu sosyal medyada gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:28

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB tarafından organize edilen 'Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumuna' katıldı. 

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, sözlerine Karl Marx'tan alıntı yaparak başladı. 

İslam dünyasını konu alan bir sempozyumda ateist Karl Marx'tan alıntı yapan Kılıçdaroğlu'nun konuşması dinleyiciler tarafından garip karşılandı. 

Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Seçimlerin ardından Meclis'te mesai yeniden başlıyor! Haberi Görüntüle

İSLAM DÜNYASI SEMPOZYUMUNDA ATEİST MARX'TAN ALINTI 

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Değerli bilim insanları. Böylesine önemli bir buluşmada, önemli bir isimden alıntı yapmak istiyorum. Bu ismi yadırgamayacağınıza inanıyorum. Alıntı yapacağım kişi Karl Marx." diye konuştu. 

Konuşmasının devamında Marx'ın sözlerine yer veren Marx, "Marx, 'Filozoflar dünyayı çeşitli biçimlerde yorumlamışlardır. Oysa sorun onu değiştirmektir' der." sözlerine yer verdi.

 

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'DA SEMPOZYUMA KATILDI 

Diğer yandan söz konusu sempozyuma CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da katıldı. 

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

'ELHAMDÜLİLLAH BEN DE MÜSLÜMANIM'

Sempozyumda söz alan Ekrem İmamoğlu ise "Halihazırda İslam coğrafyasında bir sorun çözümü oluşacaksa bunun ana merkezi halen İstanbul'dur. Bir tesadüf daha var. Elhamdülillah ben de Müslümanım bu arada. Bireysel olarak da katkı sunmanın keyfini yaşıyoruz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading