Yandex Metrica
SON DAKİKA
İranlı suikast timinin keşif görüntüleri ortaya çıktı! Adım adım İsrailli turistleri böyle izlemişler

İranlı suikast timinin keşif görüntüleri ortaya çıktı! Adım adım İsrailli turistleri böyle izlemişler

İran istihbarat örgütü tarafından yönlendirildiği ve Türkiye’deki İsraillilere yönelik suikast planı deşifre edilen 8 kişilik suikast timinin havalimanındaki ilk görüntüleri ortaya çıktı. Suikast timinin İsrailli grupları keşif yapma anlarına da ulaşıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:37

Terör ve sabotaj saldırıları düzenlemek üzere ülkeye sızan İran istihbarat teşkilatına bağlı casusların, İsrail vatandaşlarını hedef alan gizli suikast planı Haziran ayında MİT ajanlarınca engellenmişti.

Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı: 'Darbecilerin yaptığı bir anayasayla... Haberi Görüntüle

KEŞİF GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İranlı casus ağına ilişkin yeni detaylara ulaşıldı. Türkiye’ye “turist”, “işadamı” ve “öğrenci” kılığında sızdıkları saptanan suikast hücresindeki kişilerin havalimanına gelişleri, ülkeye giriş yaptıkları tarihten itibaren Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sahadaki unsurlarınca gölge gibi adım adım takip edilen hücrenin İstanbul’da yaya, taksi ve motosiklet ile yaptıkları keşif görüntülerine ulaşıldı.

İmamoğlu yönetimindeki İSKİ borç batağında! Suya her gün zam yapıldı... Haberi Görüntüle

GÜZERGAH ÇEVRESİNDEKİ GÖRÜNTÜLER 

Güvenlik kaynaklarından elde edilen görüntülerde, İsrailli Yossi L.S. adlı diplomatı ve yakınını kaçırmak üzereyken operasyonla çökertilen casus ağının, Beyoğlu’ndaki bir otelin lobisindeki ve Taksim Meydanı ile çeşitli güzergah çevresindeki görüntüler yer alıyor.

Mal varlığını kamuoyuna açıklamıştı! CHP'de İmamoğlu ile ilgili yeni iddia:... Haberi Görüntüle

SÜREKLİ KILIK DEĞİŞTİREN HÜCRE ÜYELERİ 

Üzerlerinden üçüncü ülkelere ait pasaport ve ID kartları çıkan ve sürekli kılık değiştiren hücre üyelerinin, kimi zaman 2’şerli halde kimi zaman da tek dolaştıkları görülüyor.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye olarak her sahada varız Haberi Görüntüle

TÜM BAĞLANTILAR DEŞİFRE OLDU 

İstanbul’da geçtiğimiz Haziran ayında ‘İsrailli hedeflere suikast’ iddiasıyla çökertilen İran istihbaratına çalışan casus ağının son 7 üyesi ’Siyasi ve Askeri Casusluk’ suçlamasıyla tutuklanmıştı. MİT tarafından deşifre edilen suikast hücresinin Türkiye’deki tüm bağlantıları deşifre olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading