Yandex Metrica

İran terörle mücadelede Türkiye ile işbirliğine hazır

İran terörle mücadelede Türkiye ile işbirliğine hazır

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, terör ve organize suçlara karşı mücadelede Türkiye ile işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

Gündem

23.01.2024, 18:18

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, yaptığı yazılı açıklamada 'Terör ve organize suçlara karşı mücadelede Türkiye ile işbirliğine hazırız.' ifadelerini kullandı. 

İran Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, terörle mücadelede Tahran ve Ankara'nın ortak hareket edebileceğini ifade ettiği aktarıldı. 

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman? YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı... Haberi Görüntüle

İŞBİRLİĞİMİZ ÇOK YÖNLÜ OLACAK

Türkiye ile İran arasında uzun vadeli işbirliği mutabakatının imzalanacağını belirten Reisi, mutabakatın imzalandığında Türkiye ile işbirliğinin çok yönlü olacağını belirtti. 

İki ülke arasındaki işbirliğinin bölgede barış ve istikrara hizmet edeceğini belirten Reisi, bu alanda ortaklıklarını artırmak istediklerini ifade etti. 

Çavuşoğlu ve Reisi bir araya gelmişti. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Tahran'da Cumhurbaşkanı Reisi ile görüşmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading