Yandex Metrica

İran destekli terör örgütünden muhalefete talimat! 'Sadece 9 ayınız kaldı'

İran destekli terör örgütünden muhalefete talimat! 'Sadece 9 ayınız kaldı'

İran destekli Ahrar el-Irak terörist grubu tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet hedef alındı. Yapılan açıklamada, 'Türk halkına sesleniyoruz; hayalperest hükümdarınızın politikalarını reddedip Türkiye'yi komşularına saygılı, barışçıl ve işgal ile aşırıcılığı reddeden şekilde yönetebilecek birini seçmeniz için sadece 9 ay kaldı.' ifadelerine yer verildi.

Gündem

17.02.2024, 00:45

İran destekli terörist grup Ahrar el-Irak tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet hedef alındı. 

Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi? Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi? Haberi Görüntüle

'SADECE 9 AYINIZ KALDI'

Türkiye'nin Kuzey Irak'taki operasyonlarını bitirmesi talebinde bulunan terörist grubun açıklamalarında şu ifadelere yer verildi: 

Türk halkına sesleniyoruz; hayalperest hükümdarınızın politikalarını reddedip Türkiye’yi komşularına saygılı, barışçıl ve işgal ile aşırıcılığı reddeden şekilde yönetebilecek birini seçmeniz için sadece 9 ay kaldı.

Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkabilir' Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine... Haberi Görüntüle

AÇIK AÇIK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TEHDİT ETTİLER 

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden terörist grubun açıklamasında şu sözler kaydedildi: 

O zamana (seçimlere) kadar Erdoğan’a kendi bildiğimiz şekilde baskı yapacağız ve hem ondan hem de hükmünden kurtulmak için sizinle (Türk halkı) işbirliği yapacağız.

TOGG T8X fiyatı ne kadar? T8X kaç para olur? TOGG T8X ne zaman satışa çıkacak? TOGG T8X fiyatı ne kadar? T8X kaç para olur? TOGG... Haberi Görüntüle

'IRAK'TAN ÇIKIN'

Türk ordusunun terörist grupları temizlediği operasyonları bitirmesini isteyen İran destekli terörist örgüt "Türk işgal güçleri, Irak topraklarından çıkmadıkça rahata eremeyecek." sözleriyle Türkiye'yi tehdit etti. 

İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve... Haberi Görüntüle

'TÜRK TOPRAKLARINA SALDIRIRIRIZ'

Türk üslerine saldırı planları olduğunu belirten terörist grup açıklamalarında, "Eğer (Türkler) işgali sürdürmekte ısrarcı olursa, operasyonlarımız genişleyecek ve Türk topraklarının derinliklerindeki askeri güvenlik tesisleri vurulacak." sözlerini kaydetti. 

Ayrıca, Ahrar el-Irak Haziran ayında Türkiye'nin Irak'ın kuzeyinde yer alan Zelikan üssüne yapılan saldırıyı üstlenmişti. 

Terörist grup konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: 

Türkiye'nin Irak topraklarındaki askeri operasyonları terör eylemidir. Bizim eylemlerimiz Türkiye'nin işgalciliğine, Irak ve bölge güvenliğine yönelik yapılan tehditlere karşı yasal bir yanıttır. Türk askerleri Irak topraklarından çekilinceye kadar operasyonlarımıza devam edeceğiz. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading