Yandex Metrica

İran'dan suikast iddialarına ret: İsrail'in amacı Türkiye ile ilişkilerimizi bozmak

İran'dan suikast iddialarına ret: İsrail'in amacı Türkiye ile ilişkilerimizi bozmak

İran Dışişleri Bakanlığı, "İsrail'in 'İran İstanbul'daki İsrailli turistleri öldürmeye çalışıyor' iddiaları gülünç. Amaçları İran-Türkiye ilişkilerini zedelemek" açıklamasını yaptı.

Gündem

23.01.2024, 22:10

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), MOSSAD'dan gelen istihbarat doğrultusunda; İran'ın Türkiye'deki İsrailli turistleri kaçırma planına engel olmuştu. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonda; Beylikdüzü'nde çok sayıda kişi yakalanmıştı.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

TAHRAN'DAN İNTİKAM YEMİNİ

Tahran yönetimi, 22 Mayıs'ta İran Devrim Muhafızları'nın üst düzey komutanlarından Albay Hasan Sayad Hüdayi ve bazı üst düzey askerin öldürülmesi sonrası intikam yemini etmişti. Saldırılardan sonra zehir zemberek açıklamalar peş peşe yapılırken, İran suikastlerden İsrail'i sorumlu tutmuş ve karşılık verileceğini duyurmuştu.

İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak İnci Taneleri dizisi başarıdan başarıya koşuyor! Şimdi ise Balkanlar'da yayınlanacak Haberi Görüntüle

İRAN SUÇLAMALARI REDDETTİ

İran Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in; İstanbul'daki İsraillilere yönelik terör saldırılarının önlendiği yönündeki suçlamalarını reddetti.

Bakanlığın Twitter hesabında paylaşılan mesajda iddialar "gülünç" olarak tanımlanırken, bu söylentilerin amacının; Türkiye-İran ilişkilerine zarar vermek olduğu ifade edildi:

"İsrail'in 'İran İstanbul'daki İsrailli turistleri öldürmeye çalışıyor' iddiaları gülünç. Amaçları İran-Türkiye ilişkilerini zedelemek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading