Yandex Metrica

Interpol tarafından aranan DEAŞ'lı terörist Ankara'da yakalandı! İfadesi kan dondurdu

Interpol tarafından aranan DEAŞ'lı terörist Ankara'da yakalandı! İfadesi kan dondurdu

Interpol tarafından aranan DEAŞ üyesi Ankara'da yakalanmıştı. Hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenen DEAŞ'lı terörist, kan donduran itiraflarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Kırmızı bültenle Interpol tarafından aranan DEAŞ'lı terörist Ankara'da yakalanmıştı. Adının Ayshat Rzaeva olduğu tespit edilen terörist hakkında 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianame düzenlendi. 

Başsavcılık tarafından hazırlanan iddianamede Rzaeva'nın Keçiören'de bir evde düzenlenen operasyon sonucu yakalandığı ve sanığın evinde yüklü miktarda nakit para ile sahte kimlik çıktığı bildirildi. 

Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan konular Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan... Haberi Görüntüle

RUSYA'NIN TERÖRİST LİSTESİNDE 

Diğer yandan teröristin kaldığı evden çıkan dijital materyallerde, DEAŞ terör örgütüne ait çok sayıda video ve fotoğraftaki kişilerin, Rusya tarafından 'yabancı terörist savaşçılar' listesinde yer aldığı bildirildi. 

Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri mi olacak? Besim Şişman kimdir? Besim Şişman Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri... Haberi Görüntüle

KURA İLE CANLI BOMBA BELİRLİYORLAR

Ele geçirilen materyallerde yer alan bilgilere göre, örgütün canlı bomba olacak üyelerini kura ile belirlediği ve DEAŞ'ın gerçekleştirdiği bombalı saldırıların da yer aldığı görüntülerin bulunduğu ifade edildi. 

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

DİĞER DEAŞ'LILARLA İLETİŞİM HALİNDE 

Teröristin Suriye'de kaldığı dönemde DEAŞ'tan silah eğitimi aldığı, kod adı kullandığı ve Türkiye'de daha önce DEAŞ terör örgütüne üye olup yargılanan kişilerle irtibatı olduğu aktarıldı. 

Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek! Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

TERÖRİST AİLELERİNE PARA DESTEĞİ VERİYORMUŞ 

Sanığın evinde bulunan yüklü miktardaki nakit paraların ise Ankara'da ikamet eden örgüt mensuplarının ailesine ve örgüte katılacak teröristlerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıldığı ortaya çıktı. 

Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı adreste yakalandı Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı... Haberi Görüntüle

15 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ 

Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede sanık Ayshat Rzaeva hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle hapis cezası istendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading