Yandex Metrica
SON DAKİKA
İnsan aklıyla alay ediyorlar! Kaftancıoğlu depremzedeleri hedef alan paylaşımlarını yalanladı

İnsan aklıyla alay ediyorlar! Kaftancıoğlu depremzedeleri hedef alan paylaşımlarını yalanladı

Kaftancıoğlu, 14 Mayıs seçimleri sonrası deprem bölgesinde vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan'a oy atmasını hazmedemeyen CHP'lilerin çirkin saldırılarını insan aklıyla dalga geçer nitelikte yalanladı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP'lilerin depremzedelere yönelik yaptığı hakaret ve tehdit paylaşımlarını yalanladı. Kaftancıoğlu "Asla yapmadık, asla. Böyle bir şey olabilir mi? Asla hiçbir Cumhuriyet Halk Partili yapmamıştır." dedi. 

Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı: Katil oğlu için bakı ne... Haberi Görüntüle

FARK ATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarına göre Kahramanmaraş'ta yüzde 71,8, Hatay'da yüzde 48, Adıyaman'da yüzde 66,2, Malatya'da yüzde 69,3, Gaziantep'te yüzde 59,7, Adana'da yüzde 50,8, Elazığ'da yüzde 67,1, Kilis'te yüzde 65,5, Osmaniye'de yüzde 62,3 ve Şanlıurfa'da yüzde 62,3 oy aldı. Erdoğan, Diyarbakır'da yüzde 26,4 oy alırken Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 71,9 oya ulaştı.

Seçmen bilgi kağıdını getirmek zorunda mı? Yeni evlenenler kimliğini değiştirmeden... Haberi Görüntüle

İĞRENÇ HAKARETLER

CHP Giresun Piraziz Kadın Kolları Başkanı Serpil Zelfi Görgülüoğlu Kahyaoğlu, yaptığı paylaşımda "Depremzedeler zedelenmemiş ki...!" ifadesini kullandı.

CHP Ezine İlçe Kadın Kolları Başkanı Cansu Doğan ise "Aç ölün, beter olun, pisliğinizde boğulun" gibi ifadelerle nefret kustu.

CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise seçimin ardından Kumbağ İlçesinde 13 Ağustos'a kadar geçici konaklama hizmeti verdiği depremzedelerden oteli boşaltmalarını istedi.

Pilates eğitmeni kızının taciz edilmesine göz yummuş! Not kağıtlarından çıkanlar... Haberi Görüntüle

"ASLA YAPMADIK"

Kaftancıoğlu, CHP'lilerin depremzedelere yönelik yaptığı hakaret paylaşımlarını yalanladı. Kaftancıoğlu, "Asla yapmadık, asla. Böyle bir şey olabilir mi? Asla hiçbir Cumhuriyet Halk Partili yapmamıştır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading