Yandex Metrica

İngiliz Kenan, İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yu markajlamış! Aynı gün İmamoğlu da büyükelçi ile birlikteydi

İngiliz Kenan, İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yu markajlamış! Aynı gün İmamoğlu da büyükelçi ile birlikteydi

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere Büyükelçisi ile görüştüğü 24 Ocak günü Başkonsolos Kenan Poleo da İYİ Parti'li Buğra Kavuncu ile görüşmedeydi.

Gündem

23.01.2024, 18:42

Millet İttifakı enteresan fotoğraflarla Türkiye gündemine oturdu. Milyonlarca insan kar esareti altındayken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominic Chillcott'la 3 saat boyunca rakı-balık ziyafetine katıldığının ortaya çıkışı herkesi şoke etti. Fakat gelişmeler bununla sınırlı kalmadı. 

Muhalefet aktörlerini yoğun markaja alan İngilizlerin İYİ Parti'yi de boş geçmediği anlaşıldı. Ekrem İmamoğlu'nun Chillcott'la yemek yediği gün İYİ Parti'de Meral Akşener'in sağ kolu Buğra Kavuncu, İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo'yu ağırlıyordu. Kenan Poleo, 21 Ocak günü Ekrem İmamoğlu ile de bir araya gelmişti. 

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

ALTAYLI'NIN YEĞENİ BOŞ DURMUYOR 

İYİ Parti kurucu üyelerinden Ümit Özdağ'ın 'FETÖ'cü' olmakla suçladığı Kavuncu, Akşener'in ardındaki gizli güç olarak öne çıkıyor. "Buraya FETÖ'cü giremez" diyenlerin partiden birer birer dışlanmasıyla birlikte ipleri tamamen ele geçiren Kavuncu, FETÖ yöneticisi olma suçundan hüküm giyen eski MİT'çi Enver Altaylı'nın da öz yeğeni. 

Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu ile sık sık bir araya gelerek 2023 seçimlerine hazırlık konusunda ortak kampanyalar belirleyen Kavuncu, CHP'de İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı daha da güçlenmesi için 'dış desteğin şart olduğuna' ikna olmuş görünüyor. 

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

İNGİLİZLER İMAMOĞLU'NDA KARAR KILMIŞ!

Bunun son yansıması olarak İngiliz Başkonsolos'la uzun bir toplantı yapan Kavuncu'nun muhatabından ne talep ettiği şimdilik bilinmiyor. İstihbaratçı Kenan Poleo, görüşmenin gerçek konusunu 'Beşiktaş' taraftarlığını öne çıkararak perdelemeye çalıştı. Sosyal medya hesabındaki paylaşımında İngiliz Başkonsolos, Kavuncu'nun Beşiktaş taraftarı olmasına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve ekibi bana, İstanbul'da yeni bir diplomat olarak mümkün olduğunca farklı görüşleri dinlemem gerektiği konusunda değerli bir tavsiyede bulundu. İyi bir Beşiktaş taraftarıyla tanışıp 'Kartal Pençesi' pozu vermek de her zaman güzel."

İngiliz elçilerin hem İmamoğlu hem de Kavuncu ile aynı gün yürüttüğü temaslar "İngilizler 2023 için Ekrem İmamoğlu'nda karar kıldı" yorumlarına neden oldu. Millet İttifakı'ndaki ortaklarının yürüttüğü bu yoğun trafik hakkında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne düşündüğü merak konusu. 

Kenan Poleo, 21 Ocak günü Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ziyaret etmişti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading