Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiliz haber ajansı Reuters'tan Kılıçdaroğlu analizi: Bir vizyonu yok!

İngiliz haber ajansı Reuters'tan Kılıçdaroğlu analizi: Bir vizyonu yok!

İngiliz haber ajansı Reuters'tan Kılıçdaroğlu yorumu. Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters'ın yaptığı analiz sonucu Kılıçdaroğlu içiçn "Bir vizyon sunamıyor" dediği  seçimi kazanması durumunda bile; milliyetçiler, İslamcılar, laikler ve liberallerden oluşan muhalefet bloğunu bir arada tutmakta zorlanacağını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Tüm Türkiye 14 Mayıs tarihinde  yapılacak kritik seçimlere odaklanmışken, seçim  öncesi uluslararası medya kuruluşları Türkiye'de olacak seçime fazla ilgililer. Bu doğrultuda İngiliz haber ajansı Reuters, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı analizi paylaştı.

Daren Butler imzalı "Kılıçdaroğlu seçim yarışında Erdoğan'ın gölgesinden çıkıyor" başlıklı haberde, "Kariyeri boyunca Erdoğan'ın gölgesi arkasında takılan muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi yeni bir yola sokmaya zamanının geldiğine ve 20 yıl boyunca siyaseti domine eden adamın yaptıklarının çoğunu geri almaya zamanının geldiğine inanıyor" açıklamasında bulunuldu.

5 ilde eğitime ara verildi! Hangi illerde okullar tatil ilan... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN BİR VİZYONU YOK

"Muhaliflerin bazıları, Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan tarafından defalarca yenildikten sonra bir seçim kazanmak için kitleleri bir araya getirme yeteneğinin olmadığını ve Erdoğan sonrası dönem için bir vizyon sunmadığını söylüyor.

CHP seçimi, Erdoğan'ın iktidardaki AK Parti'sini İstanbul'da ve diğer büyük şehirlerde diğer muhalefet partisi seçmenlerinin desteği sayesinde mağlup ettiği 2019 zaferinin üzerine inşa etmek istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading