Yandex Metrica

İngiliz gazeteciden dikkat çeken Erdoğan yorumu! Dünyaya yön veren güç olacak

İngiliz gazeteciden dikkat çeken Erdoğan yorumu! Dünyaya yön veren güç olacak

CNN International'dan gazeteci Richard Quest, seçim sonuçlarına dair yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zorlu bir seçimden "başarılı" ve "daha güçlü" çıktığını kaydetti. 

Gündem

23.01.2024, 20:57

28 Mayıs seçimleri öncesi ve sonrası gözünü Türkiye'nin üzerinden çekmeyen Batı medyasından seçime ilişkin çarpıcı analizler gelmeye devam ediyor. Son olarak CNN International'dan gazeteci Richard Quest seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Son dakika: PKK'lı terörist Mehmet Kopal Fransa'dan Türkiye'ye getirildi! Son dakika: PKK'lı terörist Mehmet Kopal Fransa'dan Türkiye'ye getirildi! Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE ÇOK ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK"

Richard Quest, "Şu anda hangi küresel krizi seçerseniz seçin; Türkiye çok önemli bir rol oynayacaktır. Daha güçlenmiş Erdoğan; anlaşma sağlayan, barış sağlayan, iktidar sağlayan, güç sağlayan olacak" dedi. Bu konuyu bir örnek ile anlatan Quest, Finlandiya'nın İsveç'ten önce NATO üyesi oluşunu ve yaşanan süreci gösterdi.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

"BAŞARILI VE DAHA GÜÇLÜ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zorlu bir seçimden "başarılı ve daha güçlü" çıktığını kaydeden gazeteci Quest, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küresel krizler devam ederken oluşacak fırsat penceresinden yararlanabileceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading