Yandex Metrica

İngiliz basını Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini mercek altına aldı

İngiliz basını Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini mercek altına aldı

İngiltere basınından The Independent gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretini ve iki ülke arasındaki yükselen ekonomik ilişkileri mercek altına aldı.

Gündem

23.01.2024, 19:12

İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilere işaret edilen gazetenin haberinde, Suudi Arabistan'ın döviz rezervlerinde artış yaşandığı kaydedildi.

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

RİYAD YÜKSELEN ENERJİ FİYATLARINDAN NASİBİNİ ALDI

Yükselen enerji fiyatlarının bu yıl Riyad için 400 milyon dolardan fazla gelir getirmesinin beklendiğine dikkat çekildi.

Haberde, "Bir diğer deyişle, Suudi Arabistan'ın Türkiye'de yatırım yapacak sermayesi var." denildi.

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman... Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN İTTİFAKLARINI GENİŞLETMEYE ÇALIŞIYOR

Diğer taraftan, "Suudi Arabistan'ın tavrında, ABD ile yaşanan gerilimler nedeniyle değişiklikler olduğu, Riyad yönetiminin ittifaklarını genişletmeye çalıştığı" ifade edildi.

Veliaht Prens Selman'ın, göreve başlamasından bu yana ABD Başkanı Joe Biden ile henüz doğrudan bir görüşme yapmadığı aktarıldı.

"Mısır ve İsrail'le ilişkileri geliştirmek için adımlar attı"
Ankara'nın ayrıca, Mısır ve İsrail'le ilişkilerini geliştirmek için adımlar attığı anımsatıldı.

Abu Dabi'nin, Türkiye'deki yatırımları desteklemek için 10 milyar dolarlık bir fon duyurduğu notu paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading