Yandex Metrica
SON DAKİKA
İnce'nin ifşaları kabusları oldu: CHP ve ortaklarından ses çıkmıyor

İnce'nin ifşaları kabusları oldu: CHP ve ortaklarından ses çıkmıyor

Gündem

23.01.2024, 19:40

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Halk TV, Tele 1 ve KRT'nin CHP ile İYİ Parti’den her ay düzenli para aldığını açıklamıştı. Bunun üzerine Tele 1 Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ kendisine 'Buruşturulup fırlatılmış biri' ifadelerini kullanınca İnce "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay aylık alıyorsun. Sende şeref varsa yemin et almadığına. Ya da alıyorsan kaç para alıyorsun? Uyanık! Önce bunu açıkla tetikçiliği bırak" dedi. CHP olmak üzere İYİ Parti ve ilgili kanalların adeta 3 maymunu oynamasına neden olan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2024 MANİSA-SARIGÖL SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Sarıgöl'de hangi... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim çağrısı: Sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna... Haberi Görüntüle

"CHP VE İYİ PARTİ BUNLARA TEHDİTLE MAAŞ ÖDÜYOR"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim." dedi. Son zamları bilmediğini söyleyen İnce, "Bizi haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar." ifadelerini kullandı.

İSKİ'ye suç duyurusu! Kanalizasyon atıklarını denize döktüğü iddia edildi Haberi Görüntüle

MERDAN YANARDAĞ İNCE BURUŞTURULUP ATILDI" DEYİNCE ORTALIK KARIŞTI

Daha sonra bir açıklama daha yaparak Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a yüklenen İnce, "Merdan Yanardağ denilen bir zat var. Bu zat kendine 'gazeteci' diyor. Bugün bir Tweet atmış demiş ki 'Muharrem İnce'yi bu sistem buruşturup attı.' Yenilen bir adam bir miktar buruşur, doğru." dedi.

1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün... Haberi Görüntüle

CHP'liler de gerçeğin farkına vardı! Tunç Soyer'den seçim değerlendirmesi: İzmir’de... Haberi Görüntüle

KAÇ PARA ALIYORSUN? UYANIK…

Söz konusu kanalların düzenli olarak CHP ve İYİ Parti'den maaş aldığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP tarafından fonlandığını söylediği Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ı sert sözlerle hedef aldı. Yanardağ'ın CHP ve İYİ Parti'den para aldığını ifade eden Muharrem İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay aylık alıyorsun. Sende şeref varsa yemin et almadığına. Ya da alıyorsan kaç para alıyorsun? Uyanık... Önce bunu açıkla tetikçiliği bırak" dedi.

Seçmen bilgi kağıdını getirmek zorunda mı? Yeni evlenenler kimliğini değiştirmeden... Haberi Görüntüle

Akın var! Rozetlerini Hilmi Türkmen Taktı: Demokrat Partili 600 üye... Haberi Görüntüle

"MERDAN SEN MANGIRSIN MANGIR!"

Eline 200 lira alan İnce, "Bakın bu 200 lira. Bu 2018'deki İnce, buruşturun yine İnce. Değerine bakıyorum yine 200 lira. Hafif bir ütüyle düzelir. Buruştuk diyelim milletimiz bizi ütüler yine düzeliriz. Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın" dedi.

Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'de mi yargılanacak? Türkiye'ye getirilmeyecek... Haberi Görüntüle

"ŞEREFİN VARSA AÇIKLA"

İnce'nin daha sonra Merdan Yanardağ'a "Şerefin varsa CHP'den para almadığına yemin et" çıkışı geldi. Bu açıklamanın ardından Merdan Yanardağ'dn yanıt gelmedi. 

Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı: Somut adımlar atmalıyız Haberi Görüntüle

ÇIKIP CEVAP VERSİNLER

A haber'de konuyla ilgili değerlendirmede bulunan gazeteci Melik Yiğitel "Bunlar zaten konuşuluyordu. Fakat Muharrem İnce gibi uzun yıllardır siyaset yapan ve o partinin Cumhurbaşkanı adayı olmuş bir ismin söylemesi çok daha önemli. "Paralı oldukları için ambargo konuyor bana. Benim gölgem bile çıkamaz Halk TV, Tele 1 gibi kanallarda" diyor. Buna karar verebiliyor olmaları finanse ediyor olmalarını gerekçe gösteriyor. Ve şimdi İYİ Parti'nin de bu işin içine girdiğini söylüyor. Dürüstlük abidesi kesinlenler, temiz eller, temiz medya diyenler buyursun açıklasın şimdi. İnce meydan okuyor işte. Çıksın cevap versinler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading