Yandex Metrica

İmamoğlu seçim çalışmasına başladı! Adaylık savaşında kılıçlar yeniden çekildi: İktidar seçimi kazanmaya yakın taraf

İmamoğlu seçim çalışmasına başladı! Adaylık savaşında kılıçlar yeniden çekildi: İktidar seçimi kazanmaya yakın taraf

Altılı Masa'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı belirsizliğini korurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden kılıçlarını çekti, seçim çalışmasına başladı. İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan, kaleme aldığı yazıda, iktidarın seçimi kazanmaya yakın taraf olduğunu açıkladı. Özkan'ın bu açıklamaları İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı yeniden kılıçları çektiği ve Özkan'ı sahaya sürdüğü şeklinde yorumlandı.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Türkiye seçim sathna girerken Altılı Masa'da aday belirsizliği sürüyor. Öte yandan CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu arasında bittiği düşünülen adaylık savaşı yeniden başlamışa benziyor.

Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Haberi Görüntüle

ANADOLU TURUNA KILIÇDAROĞLU'NDAN GİZLİDEN VETO

İmamoğlu geçtiğimiz hafta İYİ Parti lideri Meral Akşener'in desteğini arkasına alarak Anadolu'ya adeta adaylık turuna çıkmıştı. Kılıçdaroğlu ise 'Sen 16 milyona hizmet et' mesajıyla İmamoğlu'na vetosunu bir kez daha dile getirmişti. 

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN DANIŞMANI PR ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasındaki savaşın yeniden başladığını gösteren bu gelişmelerin gölgesinde, İmamoğlu'nun seçim kampanya direktörlüğünü yapan siyasi danışmanı Necati Özkan, kaleme aldığı yazıda, iktidarın seçimi kazanmaya yakın taraf olduğunu açıkladı.

Özkan ilgili yazısında, "Bugün geldiğimiz noktada iktidarın kazanmış olduğunu söyleyemeyiz, ama aradaki farkı büyük ölçüde kapattığını ve kazanmaya yaklaştığını söyleyebiliriz. Bundan sonra muhalefetin asla ve asla hata yapmaması lazım. Asla zamanı boşa harcamaması lazım." ifadelerini kullandı.

Söz konusu çıkış, İmamoğlu'nun adaylık konusunda teslim olmadığını ve Kılıçdaroğlu'na karşı lobi faaliyetlerini yürüttüğüne yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading