Yandex Metrica

DOLAR

32.50

%-0.1 expand_more

EURO

34.95

%0.26 expand_less

ALTIN

2430.40

%0.41 expand_less

BIST

9806.84

%0.87 expand_less

BTC ($)

63961.17

%-0.1 expand_more

İmamoğlu oy için manipülasyona soyundu! BDDK'dan sert tepki: Açıkça suç işliyor

İmamoğlu oy için manipülasyona soyundu! BDDK'dan sert tepki: Açıkça suç işliyor

İBB Başkanı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda yardımcısı olarak ilan edeceğini belirttiği Ekrem İmamoğlu oy için manipülasyona soyundu. BDDK İmamoğlu'nun manipülasyon girişimine sert tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olarak seçilmesi durumunda yardımcısı olarak atayacağını taahhüt ettiği Ekrem İmamoğlu, ikinci tura kalan seçimler için oy toplama yarışına girdi. İmamoğlu, oy almak için manipülasyona soyundu. 

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi? Özgür Özel'den görüşmeyle ilgili açıklama! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! İki lider yan yana gelecek mi?... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU'NDAN MANİPÜLASYON 

Seçimleri Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda pazartesi günü bankalardan para çekilemeyeceğini iddia eden İmamoğlu, "Pazartesi günü bankalardan milletin parasını çekemediği bir süreç istemiyorsak; ekonomiden sosyal yaşama, kültürel hayattan yoksulluğun giderilmesine, mülteci ve sığınmacı konusunun ortadan kalkmasına hep birlikte imza atmak istiyorsak çok çalışmak zorundayız." diye konuştu.

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

BDDK'DAN SERT TEPKİ

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalar hakkında beyan edilen, bir belge ve bilgiye dayanmayan açıklamaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

BDDK'nın sosyal medya hesabından paylaşılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalarımız hakkında beyan edilen, bir belge ve bilgiye dayanmayan açıklamalar gerçeği yansıtmamakta olup bu tur mesnetsiz ve gerçeğe aykırı açıklamalara itibar edilmemesi, yayınlarda yer verilmesinin bankacılık mevzuatı çerçevesinde açıkça suç teşkil ettiğinin bilinmesi ve bu açıklamaları yapanlar ve yayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı hususu kamuoyuna önemle duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, bankaların ve sektörün dün olduğu gibi bugün de BDDK'nın gözetimi ve denetimi altında güçlü ve sağlam likidite ile finansal rasyolara sahip bir şekilde yoluna devam ettiği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading