Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu'nun yeni açtığı metro hattından skandal görüntüler: Sıvası bile tamamlanmamış

İmamoğlu'nun yeni açtığı metro hattından skandal görüntüler: Sıvası bile tamamlanmamış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı Bostancı-Dudullu hattından skandal görüntüler gelmeye devam ediyor. AK Parti'den teslim alınan ve 4 yıl sonra tamamlanıp açılışı yapılan metro hattındaki durakların sıvalarının bile tamamlanmadığı ortaya çıktı.

Gündem

22.03.2024, 14:11

İBB'nin tamamen tamamının inşa edildiğini belirterek açılışını yaptığı Bostancı-Dudullu metrosundan skandal görüntüler gelmeye devam ediyor. 6 Ocak'ta açılışı yapılan metrounun İmes istasyonunda yürüyen merdivenlerin çalışmadığı görülürken sıvaları bile tamamlanmayan tavanları vatandaşları hayrete düşürdü. 

Murat Kurum'dan Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar Haberi Görüntüle

GİRİŞ-ÇIKIŞ YOK! ASANSÖRLER KULLANILAMIYOR

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller metro hattı, tamamen tamamlandığı söylenerek 6 Ocak'ta açılmıştı. Son görüntülerde metro duraklarında tavan sıvalarının bile tamamlanmadığı görülüyor. Geçtiğimiz günlerde ise metro hattının bazı duraklarında asansör kullanılamadığı hatta giriş çıkışların bile kapalı olduğu ortaya çıkmıştı.

Belgeli açıklama! Altınok'tan 600 daire iftirasına cevap: Yavaş'ın zerre onuru... Haberi Görüntüle

4 YILDA YÜZDE 30'UNU TAMAMLAYAMADI

İmamoğlu'nun üstlendiği ve yarım halde vatandaşın hizmetine sunduğu proje 2016'da AK Parti yönerimindeki İBB tarafından başlatılmıştı. Projenin yüzde 70'lik kısmı 2019'a kadar tamamlanmıştı. Son 4 yılda projenin kalan yüzde 30'luk kısmı ile ilgilenen İBB ise bir projeyi daha eksik bıırakarak tarihe geçti.  

Şahidimiz Filistin! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze fırsatçılarına prim vermeyin Haberi Görüntüle

'AYNI PARİS'TEKİ GİBİ'

İBB Başkanı İmamoğlu tarafından büyük pr çalışması yapılan metro hattının açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılmıştı. Açılış töreninde Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında geçen diyalog izleyenleri hayrete düşürmüştü. Türkiye'deki diğer sürücüsüz metroları hiçe sayan Akşener "Aynı Paris'teki gibi ha" demişti. Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu arasındaki o ilginç diyalog ise şu şekilde:

Kılıçdaroğlu: Durma işi nasıl oluyor?
İmamoğlu: Otomatik
Akşener: Aynı Paris'teki gibi ha

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading