Yandex Metrica

İmamoğlu'nun 'sütten kule' paylaşımı başına dert oldu! Sosyal medya bu rap şarkıyı konuşuyor

İmamoğlu'nun 'sütten kule' paylaşımı başına dert oldu! Sosyal medya bu rap şarkıyı konuşuyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda yaptığı 'süt kulesi' paylaşımı hem güldürmüş hem de tepkilere neden olmuştu. Sosyal medyada geçtiğimiz gün yayınlanan 'sütten kule' isimli rap şarkısı ise gündem oldu. İmamoğlu'nun göreve geldiği günden bu yana tüm skandal ve rezaletlerin ele alındığı video hem sözleriyle hem de çarpıcı görüntüleriyle çok konuşuldu. İşte sosyal medyanın konuştuğu o video...

Gündem

23.01.2024, 19:40

Göreve geldiği günden bu yana söz verip yapmadığı hizmetlerle, İstanbullu doğal afetlerle mücadele ederken tatil maceralarıyla ve daha birçok rezaletle gündeme gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden bir rap şarkısıyla gündeme geldi.

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

'SÜTTEN KULE' İSİMLİ RAP ŞARKISI İMAMOĞLU'NUN BAŞARISIZLIK HİKAYESİNİN ÖZETİ

Sosyal medyada bir kullanıcı tarafından yapılan 'sütten kule' isimli rap şarkısı Twitter'ı yıktı geçti. İmamoğlu yönetiminin 3 yıllık başarısızlık öyküsünün anlatıldığı videoda çarpıcı cümleler ve görüntüler yer aldı.

İşte çok konuşulan o video;

Video kısa süre içerisinde on binlerce yorum ve beğeni alırken İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda paylaşımını yaptığı 'Halk süt kutuları' paylaşımı akıllara geldi. İmamoğlu paylaşımında, ''Bugüne kadar dağıttığımız halk süt kutularını üst üste dizseydik Çamlıca Kulesi'nden daaha yüksek bir süt kulemiz olurdu.'' dedi. İmamoğlu'nun trajikomik paylaşımına tepkiler gecikmedi. 

İşte o paylaşımlardan bazıları;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading