Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu'nun İngilizceyle imtihanı! ABD büyükelçisi ne söyledi İmamoğlu ne anladı?

İmamoğlu'nun İngilizceyle imtihanı! ABD büyükelçisi ne söyledi İmamoğlu ne anladı?

ABD Büyükelçisi Jeffry Flake dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Flake ile sohbetinde konudan alakasız bir şekilde 'I'm Okey' ('Ben iyiyim') demesi Flake'i güldürdü. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:44

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Ekrem İmamoğlu ile olan diyalog sosyal medyada gündem oldu.

27 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

FLAKE GÖRÜŞMEDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Saraçhane’deki başkanlık makamındaki görüşmeye Büyükelçi'nin eşi Cheryl Flake ve ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Daria L. Darnell de katıldı.

Görüşmede Büyükelçi Flake, İstanbul gibi güzel bir şehirde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek muhtemel iş birliği alanları ve yerel girişimleri destekleme konularında fikir alışverişinde bulundu.

'FLAKE: BURADA OLMAKTAN DOLAYI KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM
İMAMOĞLU: AAA. OKEY, I'M OKEY'

Görüşmeye ait görüntülerde ise İmamoğlu ile Flake'in İngilizce diyaloğu damga vurdu.

Flake'in İngilizce olarak "Tabii ki Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri için vazgeçilmez bir müttefik. Çok önemli bir zamanda aramızda olan bu bağ oldukça önem taşıyor. O yüzden burada olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum" ifadeleri karşısında  bir süre duraksayan İmamoğlu, "Aaa..Okey, I'm okey" (Ben İyiyim) demesi Flake'i güldürdü.

İmamoğlu'nun bu İngilizcesi ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading