Yandex Metrica

İmamoğlu'ndan Akşener'e tören mangalı karşılama

İmamoğlu'ndan Akşener'e tören mangalı karşılama

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyeyi ziyaret eden İYİ parti Genel Meral Akşener'i zabıta tören mangası eşliğinde karşıladı.

Gündem

23.01.2024, 19:46

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün öğle saatlerinde CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. İmamoğlu, Akşener'i, İBB'nin Saraçhane'deki başkanlık binasının önünde abartılı bir şekilde tören mangası ve kırmızı halı eşliğinde karşıladı. Görüşmenin 6'lı masada adaylık krizi büyürken ve HDP'ye bakanlık verilme polemiğinin hemen ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

ABARTILI KARŞILAMAYA TEPKİ

Görüntüler sosyal medyada gündem olurken abartılı karşılama töreni eleştirilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, abarlı karşılamayla ilgili binlerce tweet atıp yorumda bulundu.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME 45 DAKİKA SÜRDÜ

İkilinin görüşmesi yaklaşık 45 dakika sürdü. Akşener görüşmenin ardından şeref defterini imzaladı. İmamoğlu tarafından Akşener'e Boğaziçi Yalıları kitabını hediye etti.

DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz' DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına... Haberi Görüntüle

MAKAMINDA İLK ZİYARET

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu makamında ilk defa ziyaret ettiğini belirterek "Başkanımızı ziyaret ettik. Makamında kahvesini içtik. Özellikle bir kahvenin 40 yıl hatırı var dedik. Kendisine başarı dileklerimizi tekrarladık. Biliyorum ki yalılar gidiyor, o tür mevzular hakkında bilgi aldık. Hem de kendisine karşı çıkarılan zorluklar var, İstanbul'a yapılacak hizmetler engelleniyor" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading