Yandex Metrica

İmamoğlu'na 'terbiyesiz' diyen Nihat Genç: Atatürk'le görüşecek son kişisin

İmamoğlu'na 'terbiyesiz' diyen Nihat Genç: Atatürk'le görüşecek son kişisin

Atatürkçü yazar Nihat Genç'in Altılı İttifak tepkisi sürüyor. Yabancı devlet elçileriyle yoğun ilişkileri ortaya çıkan isimlerin panik içinde Atatürk'e sarıldığına dikkat çeken Genç, 'Keşke Atatürk ile dertleşsem' diyen İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Gündem

21.03.2024, 22:46

Altılı İttifak'ın cumhurbaşkanı adayı olarak eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı düşündüğünü yazan ve kullandığı ifadelerle tüm dikkatleri üzerine çeken Atatürkçü yazar Nihat Genç, Kılıç isminin masada gündeme gelmesine ilişkin 'içeriden' aldığı bilginin güvenilir olduğunu dile getirdi. 

"Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği bir isimdi: Yüksek yargıdan olacak, devlet tecrübesi olacak, AKP'den de oy alacak... Haşim Kılıç bilgisi sağlam yerden gelmişti" diyen Nihat Genç, Veryansın TV'de son yayınlanan demecinde HDP ve elçilerle işbirliği halindeki muhalefete yine ateş püskürdü. 

Nihat Genç

Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu: Doğrudan bizimle alakalı! Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu:... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU TRABZON'DA BİLE YÜZDE 1



Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı anketi hatırlatan Genç, "İmamoğlu kendi memleketi Trabzon'da bile yüzde 1 çıkıyor. Daha iki yıl önce 'kahraman geliyor, ikinci Atatürk geliyor' diyordunuz. Bakın, rezil ettik. İfşa ettik, bağırsaklarını deştik, şimdi adını anan yok. Kendi şehri İstanbul'da bile halk Mansur'u (Yavaş) istiyor, İmamoğlu'nu istemiyor" dedi. 

Mevcut tabloya rağmen yabancı ülkelerce fonlanan medya organlarının gerçeği olduğundan farklı bir şekilde göstermeye çabaladığına dikkat çeken Genç, şunları söyledi:

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

CAN ATAKLI FETÖ AĞZIYLA SALDIRIYOR 

Oyunlarını bozduk. Planlarını karmakarışık hale getirdik. Bir aday gösteremiyorlar, sıkışıp kaldılar. Can Ataklı, Şaban Sevinç bana FETÖ ağzıyla saldırıyor. FETÖ'cüler de ölümle tehdit ediyor. Bizi yıldıramazlar. Can Ataklı kimdir lan! Bunların adını Diyarbakır helalarının içine yazıyorlar. Ekmeleddin'in altına yatmıştınız hepiniz!

İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23 Nisan'da hangi konserler ve ekinlikler var? İstanbul ücretsiz 23 Nisan konserleri 2024 | Ankara'da, İzmir'de 23... Haberi Görüntüle

HER AY MUTLAKA ELÇİLERLE YAKALANIYORLAR

Ekrem İmamoğlu ve Dominic Chilcott

Gültekin Uysal kimdir yahu! Yeni Asya'cı, Nurcu adam... Adnan Oktar'dan da para almış. Ahmet Davutoğlu dediğin zaten dünyanın en büyük katillerinden biri. Ve Sözcü gazetesi gidiyor bunları alkışlıyor. Sorsan hepsi muhalif... Ama Nihat Genç'e gelince 'deli' diyorlar. İmamoğlu Amerikan elçileriyle konuşuyor. Hepsi yapıyor bunu. Kar felaketinde de elçiyle yakalanmıştı. Her ay mutlaka ya İmamoğlu ya da CHP'den birisi elçilerle yakalanıyorlar.

Gençlere heyecan veremiyorlar. Pısırık pısırık konuşuyorlar. Yıkılmış, umutsuz... Abdullah Gül'ün sümüğü, FETÖ'nün kuru b.ku adamlar, HalkTV'de Tele1'de Sözcü'de yazı yazıyor ve bunlar güya muhalefet yapıyor. Muhalefet bunların işi değil, muhalefet coşku, duyarlılık, sahiplenme işidir. 

Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA DÖKÜLÜNCE ATATÜRK'E SARILDI

CHP'nin, HDP'nin, İmamoğlu'nun ve FETÖ'nün trol orduları var. Bunlar gerçekliği değiştirip bir algı oluşturuyor. Mansur Yavaş ismi ortalığa atılıyor, bunlar bu ihtimali ele almak yerine 'Ortalığı karıştırmayın, biz işimizi biliriz' diyor. Daha başında attılar. Niye bu kadar korktunuz ki? Her isim tartışılabilir. Bunlar tartışmaya bile yanaşıyor. Yani 'elçilerimiz karar verecek' der gibi davranıyorlar. Bu da kötü niyetlerini ortaya koyuyor. 

Meral Akşener

Ekrem İmamoğlu'nun gerçek kimliği ortaya dökülünce Atatürk'e sarıldı. 'Atatürk karşımda olsa da onunla konuşsam' diyor. Atatürk eğer hayatta olsaydı sen bu ülkede onunla konuşacak son adamdın. Onun yolundan, izinden geçemezsin terbiyesiz adam... Türkiye'yi parçalayacak mutabakat metnini herkes gördü. Tabii ters tepince işler bunu Meral Akşener de gördü. Eline kitap aldı, "Arkadaşlar bu aslında Afet İnan'ın ama Atatürk'ün yazdığı kitap. Bunu bütün partilere bedava dağıtıyoruz" dedi. Bu nedir? Bu Yılmaz Özdil Atatürkçülüğüdür. Sözcü Atatürkçülüğüdür. 

KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı! İşte başvuru şartları... KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı!... Haberi Görüntüle

ÖNE POSTER KOY ARKADA NE YAPARSAN YAP



Atatürk posterini öne koy, arkada Ekmeleddin'i kas. Atatürk posterini buraya koy, arkadan Abdullah Gül'ün reklamını yap Saygı Öztürk. Atatürk posterini koy, bu yabancı elçilerle yapılan görüşmeleri görme... Gençlik bunu artık yemiyor. Uğur Dündar bile gitti kongreye "Ben Atatürk'ün adayıyım" diyerek. Ulan sen Ekmeleddin'in adamısın be! Ne demiştin sen: Ekmeleddin'i desteklemeyen bir daha evine Atatürk posteri asmasın... Sen dedin bunu. Seni artık adam yerine değil, insan yerine bile koymuyorum ben. 

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

ODATV ŞU AN MURAT ONGUN'UN EMRİNDE 

Murat Ongun

Soner Yalçın'ın çömezi Murat Ongun, OdaTV'yi İmamoğlu'na peşkeş çekti. Gelen metinler editoryal incelemeden bile geçmeksizin yayınlanıyor. Murat Ongun gönderiyor, hemen siteye giriyorlar. Demiştim ben: "Bin dairesi olan, Süleymancı yurdunda yetişmiş adamı kim 'ikinci Atatürk' gibi piyasaya sürüyor?" demiştim. "Hepiniz rezil olacaksınız" demiştim. Olmadılar mı... Şu anda İmamoğlu diyen var mı? Her yerde rezil oldular. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading