Yandex Metrica

İmamoğlu'na bir veto da fondaş medya gazetecisi Can Ataklı'dan: Balon patladı arkadaş

İmamoğlu'na bir veto da fondaş medya gazetecisi Can Ataklı'dan: Balon patladı arkadaş

Ekrem İmamoğlu'nun seçmenleri için 'vız gelir tırıs gider' sözünün yankıları devam ederken İmamoğlu'na bir tepki de CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı'dan geldi. Ataklı, ''Ekrem İmamoğlu seçildiği günden bu yana bir dizi yanlış yaptı." diyerek balonun patladığını söyledi.

Gündem

21.03.2024, 08:15

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,'nun Karadeniz turu esnasında Nagehan Alçı'yı VİP otobüsünde ağırlaması CHP seçmeninde ve özellikle İmamoğlu'na gönül verenlerde büyük tepkilere neden oldu. 

CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest bırakılsın! CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

İmamoğlu'nun gelen tepkileri dikkate almayarak, 'vız gelir tırıs gider' sözü üzerine İmamoğlu destekçileri bu pişkinliğe ve egoya adeta ateş püskürdü ve İmamoğlu aleyhinde birçok olumsuz açıklamalarda bulundular.

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

'BALON PATLADI'

İmamoğlu'na son tepki ise CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tele 1 Sunucusu ve Korkusuz Gazetesi Yazarı Can Ataklı'dan geldi. Ataklı, kişisel Youtube sayfasında İmamoğlu'na adeta ateş püskürdü. Ataklı, "Son olaya gelelim. Bir anlamda iyi oldu, balon patladı arkadaş. Belki bundan sonra İstanbul'a çivi bile çakılmadığını, hiçbir hizmet yapılmadığını muhalif isimler de söyleyecektir. Ben iki kere söyledim, yoğun bir saldırıya uğradım. İstanbul'da bir şey yok, yapılmadı ki. Trafikte mi rahatlama mı var? Yok. Yeni bir bina mı yaptılar, yeni bir yol mu açtılar, yok." dedi.

Atalarını yad ettiler! Şafak vakti 'Çanakkale Savaşı Anma Töreni' birbirinden ilginç anlara sahne oldu! Atalarını yad ettiler! Şafak vakti 'Çanakkale Savaşı Anma Töreni' birbirinden... Haberi Görüntüle

'HASTALIKLI CHP'LİLER HATALARA ÇANAK TUTTU'

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelir gelmez hatalar yaptığını, hastalıklı CHP'lilerin bu hatalara çanak tuttuğunu ifade etti. Ataklı, "Ekrem İmamoğlu seçildiği günden bu yana bir dizi yanlış yaptı. Seçildiğinin haftasına kalktı gitti Bodrum'a, işte bazen denk de gelir işte, İstanbul'da muazzam yağmur, sel falan. Adam ne dedi, 'Benim özel hayatım yok mu kardeşim?'. Hastalıklı CHP'li kesim bu sözleri kabullendi. Yaygara kopardılar, 'Tabi kardeşim, belediye başkanı diye ailesi ile birlikte olmayacak mı?' diye. Ardından Elazığ'da deprem oldu, oraya gitti. Sonra kayak yapmaya gitti, yakışık almadı. Yine aynı mantık, aynı kibir, aynı tepeden bakma. Ama CHP'nin hastalıklı o kesimi yine, 'Aman dokunmayın...' falan dediler." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading