Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu krizi yönetemedi mağdur olanlardan özür diledi

İmamoğlu krizi yönetemedi mağdur olanlardan özür diledi

İstanbul'daki son durumla ilgili bilgi veren İBB Başkanı İmamoğlu, 'Mağdur olanlardan özür diliyoruz' dedi. Yollarda uzun süre mahsur kalıp çile çekenler sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken 'Krizi yönetemedin, bizi mağdur ettin' şeklinde yorumlar yaptı.

Gündem

23.01.2024, 18:42

İstanbul'da dün öğleden sonra etkisini artıran kar yağışı kenti olumsuz etkiledi. Bazı bölgelerde 85 cm'ye ulaşan kar nedeniyle özellikle Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Mahmutbey TEM otoyolu mevkinde çok sayıda araç yolda kaldı. Ekipler tüm gece boyunca çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar beyaz esaret aldında kalıp mağdur oldu.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı, ne zaman 2024?... Haberi Görüntüle

ÖZÜR DİLEME İŞİNİ YAP

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların sıkıntılarına çözüm bulmak için sahada olması gerekirken soluğu Sarıyer'de bulunan bir balıkçıda aldı. İmamoğlu'nun balıkçıda çekilen fotoğrafları, sosyal medyada hızla yayılarak büyük tepki topladı. Balıkçıda keyif süren İmamoğlu'nun bu sabah AKOM'dan yaptığı açıklamada 'mağdur vatandaşlardan özür diliyoruz' ifadesi sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Kullanıcılar, İmamoğlu'na tepki gösterirken 'Özür dileyeceğine işini yapsan da mağdur olmasak.' şeklinde yorumlarda bulundu.

2024 YDS-1 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? YDS-1 sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

SAAT VERİP UYARDI

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yaşanan kar esaretine ilişkin AKOM'da açıklama yapan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı; ''Kar kalınlığının 80 santimi bulan bölgelerimiz var. Bazı yığılmalarla bazı bölgeler de 1 metreyi aşan yoğunluğa ulaştı. 7 bin 421 personel ve bin 582 iş makinesiyle sahadayız. 54 bin ton tuz, 21 ton solüsyon kullandık. Bugün de akşam itibariyle beklenen 18.00’den sonra yoğun bir şekilde devam etme ihtimali yüksek. Yapılan uyarılara, açıklamalara vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz. En yoğun kar alan bölgemiz Arnavutköy. İBB olarak TEM Mahmutbey bize ait değil şurası bize ait değil demeden katkı sunmaya sıkıntıyı en az indirme çabası sürdürülmüştür. Beylikdüzü TÜYAP bölgesinden Hadımköy gişelerine olan güzergahta açma işlemleri devam etmektedir. Onun dışında bütün akış sağlanmıştır.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: 2... Haberi Görüntüle

'MAĞDUR OLANLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM'

İstanbul'un bir sorumluluk haritası vardır. E5, D-100 kime aittir bellidir. Ama böyle bir afet ortamında birbirimizi yaralayan söylemleri duymuyor, görmüyoruz bile. Şu an bu masada birçok kamu kurum ve kuruluşunun temsilcisi var. Her emekçinin emeğine, alın terine sağlık. Büyük emek gösterildi. Bu anlamda da sayın Valimize de teşekkür ediyorum. Her an telefonun karşı ucunda oldular. Mağdur olan vatandaşlarımızı bilerek onlardan da özür dileyerek, sorunu azalttığımızı belirtiyorum. 

Sandık görevlisi olmak, seçimde görev almak zorunlu mu? 2024 Sandık... Haberi Görüntüle

'SU KESİNTİSİ OLMAYACAKTIR'

İstanbul'da hiçbir su kesintisi olmayacaktır. 65 bin civarında kumanya dağıttık. Sokak canlılarıyla ilgili 500 noktada 2 tonun üzerinde besleyici değeri yüksek kuru mama dağıtımımızı sürdüreceğiz. Herkese yuvasında mutlu bir gün diliyorum. Bir tartışma konusu var. İBB veya diğer kamu kuruluşlarıyla ilgili bir takım hususlar öne çıkartılıyor. Bizim ilk günden itibaren yapmaya çalıştığımız şey senkronizasyonu sağlamak, ortak bir biçimde birbirinin açığına bakan değil birbirinin işine katkı sunan bir anlayışla İstanbullunun zor koşullarda hayatını kolaylaştırma çabası.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading