Yandex Metrica

İmamoğlu: Erdoğan bana hayran hatta bana imreniyor

İmamoğlu: Erdoğan bana hayran hatta bana imreniyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine yarı komik bir açıklamayla gündemde. İmamoğlu bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine içten içe bir sempati duyduğunu iddia etti.

Gündem

23.01.2024, 17:33

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda bulunan Maltepe Sahil Spor Tesisi'nin yenilendiği açılışta konuştu. İmamoğlu yaptığı konuşmada, bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden reklam yapma yoluna gitti, Erdoğan'ınkendisini takip ettiği iddiasında bulundu.

"BANA İÇTEN İÇE SEMPATİ DUYUYOR, FARKINDAYIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili açıklamalarını sürdüren İmamoğlu, "Bana İçten içe sempati duyduğunun farkındayım." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BANA İMRENİYOR"

Erdoğan'ın kendisine hayranlık duyduğunu da öne süren İBB Başkanı, "Bir hayranlık duygusunun oluştuğunu hissediyorum. Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım." ifadelerini kullandı.

GÜNDEME GELMEK İSTEYİNCE ERDOĞAN'LA İLGİLİ KONUŞUYOR

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili gündem oluşturacak ifadelere popülaritesinin düştüğü dönemlerde konuşmalarında yer veriyor. Başkan adaylığının duyurulması sonrası ilk iş Cumhurbaşkanı ile görüşen İmamoğlu, 2 yıllık süreçte de belediye başkanı olduğunu unutarak yaptığı pek çok tartışmalı açıklamayla gündeme gelmeye çalışmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading