Yandex Metrica

İmamoğlu 'Basın sözcülüğü makamını kaldırdım' demişti! O talimatın arkasından Kılıçdaroğlu çıktı

İmamoğlu 'Basın sözcülüğü makamını kaldırdım' demişti! O talimatın arkasından Kılıçdaroğlu çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine çıkması sonrası gelen tepkilerin ardından hedef tahtasına Murat Ongun oturtuldu. İBB Sözcülüğü görevinden alınan Ongun için talimatı veren kişinin ise Kılıçdaroğlu olduğu iddia edildi.

Gündem

23.01.2024, 22:08

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz seyahati sonrası yaşanan tartışmalar sonrası 'İBB Sözcülüğü' makamı kaldırılırken Murat Ongun'da başka bir göreve atandı. Bu kararın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ısrarı sonucu alındığı iddia edildi. 

AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72 dediği ihaleler yüzde 9 çıktı! AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Independent Türkçe'nin haberine göre İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu bir saat boyunca telefonda görüştü.  

Diğer yandan bu talimatın ilk kez verilmediği de kulislere yansıyan bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU DAHA ÖNCE DE TALİMAT VERMİŞ

2021 yılının sonunda CHP Genel Merkezi, hem Ongun'un hem de İmamoğlu'nun seçim kampanyasında öne çıkan bir başka ismin görevinin sonlandırılmasını istediği ancak bu isteğin karşılıksız kaldığı belirtiliyor.

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında? Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç... Haberi Görüntüle

ONGUN DİĞER GÖREVLERİNE DEVAM EDECEK

Basın sözcülüğünün kapatılması, aslında Kılıçdaroğlu'nun görevden al talimatının tam anlamıyla uygulandığı anlamına gelmiyor Ongun, Medya A.Ş. ve danışmanlık ve diğer şirketlerdeki görevlerini sürdürecek.

İBB Sözcülüğü görevinden alınmasının Kılıçdaroğlu'nun talimatını uygulamış olmak için yapıldığı ifade ediliyor. Basın sözcülüğü biriminin kapatılması ile birlikte İBB Medya A.Ş. çalışanları da tedirginlik yaşıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading