Yandex Metrica

İmamoğlu balıkçıda 1 saat değil 3 saat kaldığı ve kendisine kar küreme aracının eşlik ettiği ortaya çıktı

İmamoğlu balıkçıda 1 saat değil 3 saat kaldığı ve kendisine kar küreme aracının eşlik ettiği ortaya çıktı

İstanbul'da kar hayatı adeta durma noktasına getirirken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz büyükelçi ile balıkçıda yemek yemesi büyük tepki topladı. Tepkilerin ardından açıklama yapan İmamoğlu, 19 saatlik mesaisi içinde 1 saat yemek molası verdiğini iddia etti. Ancak gerçek ortaya çıktı ve İmamoğlu'nun balıkçıda 1 saat değil 3 saat kaldığı belirtildi. Öte yandan İmamoğlu'na özel bir kar küreme aracının da 10 dakika arayla yolları temizlediği kameralara yansıdı.

Gündem

23.01.2024, 18:42

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da şiddeti kar yağışından dolayı felaket yaşanırken, Sarıyer'de bulunan bir balıkçıda yemek yediği ortaya çıkmıştı.

O yemeğe ait fotoğraflar büyük tepki toplarken, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, 1 saat yemek molası verdiğini öne sürdü.

İmamoğlu, açıklamasında "3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu." dedi.

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU 1 SAAT DEDİ, 3 SAAT ÇIKTI

Ancak İmamoğlu'nun saat 18.00'de giriş yaptığı balıkçıdan 20.50'de ortaya çıktı ayrıldığı.

Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3 gözaltı! Garsona asker üniforması giydirip servis yaptırmışlardı! Savcılık harekete geçti: 3... Haberi Görüntüle

KAR KÜREME ARACINDAN ÖZEL HİZMET

O dakikalara ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde ise vatandaşın hizmetinde olması gereken kar küreme aracının İmamoğlu'na özel hizmet verdiği görüldü. Aracın, 10 dakikada bir temizleme yaptığı anlar kameralara yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading