Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu balık lokantasında İngiliz elçiyle buluşmuş! O fotoğraftaki isim belli oldu

İmamoğlu balık lokantasında İngiliz elçiyle buluşmuş! O fotoğraftaki isim belli oldu

İstanbullular kar altında cefa çekerken Rumelikavağı'nda rakı-balık sofrasına oturan Ekrem İmamoğlu, meğer İngiliz Büyükelçisiyle erteleyemediği çok önemli bir görüşme için oradaymış!

Gündem

26.03.2024, 11:46

İstanbul kar altında afet yerine dönmüşken vatandaşın yardımına koşmak yerine Rumelikavağı'nda balık ziyafeti çekmeyi tercih eden Ekrem İmamoğlu'nun orada buluştuğu isim belli oldu. 

'Balıkçı Kahraman' adlı lokantada rakı-balık sofrasında olduğu ortaya çıkınca apar topar oradan ayrılan ve kravatını çıkarıp AKOM'a koşan İmamoğlu, aslında sözkonusu balık restorana İngiliz elçisiyle buluşmak üzere gitmişti. 

Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda İmamoğlu ile birlikte görülen kişinin Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott ve eşi Jane Lady Chilcott olduğu ortaya çıktı. 

7 Aralık 2021'de, yani yaklaşık 50 gün önce İngiliz Büyükelçi ile Ankara'da görüşen İmamoğlu'nun ikinci buluşmayı gerçekleştirmeye neden ihtiyaç duyduğu merak konusu oldu. 

Üstelik İstanbullular kar altında pek çok sorunla boğuşurken İmamoğlu'nun bu görüşmeyi neden erteleyemediği bilinmiyor. Görüşmeye Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu ile İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ve eşi Jane Lady Chilcott katıldı. 

İmamoğlu buluşmaya dair fotoğraflar sızınca rakı-balık ziyafetine ara vermiş ve soluğu Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading