Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu, Atatürk'ü dans ederek andı! Sosyal medyadan tepki yağdı

İmamoğlu, Atatürk'ü dans ederek andı! Sosyal medyadan tepki yağdı

CHP'li İBB, vefatının yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü düzenlediği bir dizi etkinlikle andı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, türkü söylediği anma programında, bir de eşi Dilek İmamoğlu ile gülücükler saçarak dans etmesi etkinliği skandala dönüştürdü. Atatürk'ü dans ederek anan İmamoğlu ailesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Gündem

23.01.2024, 20:03

İBB, 10 Kasım Atatürk'ü anma programları kapsamında konser düzenledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dilek İmamoğlu ve müzisyenler Melek Mosso ve Gökhan Türkmen ile birlikte Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü seslendirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, türkü söylediği anma programında, bir de eşi Dilek İmamoğlu ile dans etti. Atatürk'ü dans ederek anan İmamoğlu ailesi, sosyal medyada tepkilerle karşılaştı.

Vatandaşlar, çifte tepkisini, "Matem günü dans edilir mi? Ayıp", "Yani ilk defa gördük. Ölüm yıl dönümünde dans ederek kutlamak", "Dans ederek, ne kutladın be. Hem de bir ölüm yıldönümünü." minvalindeki yüzlerce tepki ile dile getirdi.

Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütünün kökünü kazıyacağız Haberi Görüntüle

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI

"Matem günü dans edilir mi? Ayıp başkan"

"Ölüm yıl dönümünde dans edenler Diyanet Başkanı'nı soruyorlar."

"Ulan ölümü bile dansla anıyorlar... Sonra Ali Erbaş neden bir EL FATİHA okumadı. Bir de konser verseydiniz, oldu olacak... Her şeyin suyunu çıkardılar."

"Atatürk'ü, Hem camide, Hem de dans ile, ANMAK.!

-İNSAN YA OLDUĞU GİBİ GÖRÜNMELİ, -YA DA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLMALI"

"Dans olmamış Ekrem bey! Tef çalıp oynasaymışınız! Bayram değil, Atamızın ölüm yıl dönümü! Siz gerçekten normal değilsiniz, Allah akıl fikir versin."

"Yani ilk defa gördük. Ölüm yıl dönümünde dans ederek kutlamak. Sen olayı yanlış anlaşmışsın"

"Dans ederek, ne kutladın be. Hem de bir ölüm yıl dönümünü."

"Dans ederek ölü insanı anmak ancak senin gibi seçimden seçime Kuran okuyan Müslüman anlayışına yakışır."

"AK Partili bir belde belediye başkanı Mustafa Kemal'in ölüm yıl dönümü 10 Kasım'da dans edip gülücükler saçsaydı şuan CHP sokağa inmiş, ADD yürüyüşler başlatmış, Cumhuriyet "Genç Subaylar Rahatsız" manşeti atmış, HALK TV siyah ekrana Atatürk resmi koymuştu."

"Allah aile saadetinizi daim eylesin, mutluluklar dileriz. 10 Kasım matem gününde bu olmadı"

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading