Yandex Metrica
SON DAKİKA
İmamoğlu adaylık için yeniden atağa geçti! Kılıçdaroğlu'na 'beni seç' mesajı

İmamoğlu adaylık için yeniden atağa geçti! Kılıçdaroğlu'na 'beni seç' mesajı

2023'te gerçekleşecek seçimlerde muhalefetin olası adaylarından biri olarak kamuoyunda adı geçen İBB Başkanı İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve 6'lı masaya mesaj yolladı. İmamoğlu, "Altılı masaya, o masanın liderliğini yapan genel başkanımıza buradan söylüyorum. En çalışkan, 7/24 bu sürecin, bu değişimin gerçekleşmesi için sürecin en çalışkan neferi ben olacağım" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Ardahan Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Ardahan Ulusal Kültür ve Bal Festivali kapsamında kente  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geldi. Burada açıklamaalrda bulunan İmamoğlu İBB'nin desteğiyle yapılan otogarın açılışını gerçekleştirdi.

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu nerelerden, hangi duraklardan geçiyor? Haberi Görüntüle

'SÜRECİN EN ÇALIŞKAN NEFERİ BEN OLACAĞIM'

Altılı masa ve Kılıçdaroğlu'na da mesaj yollayan İmamoğlu, adaylık için yeniden atağa geçtiğini belli eden şu sözleri sarf etti:

"Ben iddiayla söylüyorum. Altılı masaya, o masanın liderliğini yapan genel başkanımıza buradan söylüyorum. En çalışkan, 7/24 bu sürecin bu değişimin gerçekleşmesi için bu sürecin en çalışkan neferi ben olacağım. Çok çalışacağız, genel başkanımıza da o sürece de layık olacağız" diye konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading