Yandex Metrica

İlkokul mezunu olmanız yeterli! 81 ilde işçi aranıyor: İŞKUR 18.208 Personel alımı başvuru ekranı

İlkokul mezunu olmanız yeterli! 81 ilde işçi aranıyor: İŞKUR 18.208 Personel alımı başvuru ekranı

İŞKUR üzerinden kamu ve özel kurumlar personel alımı için kollar sıvandı. Milyonlarca vatandaşın iş bulup çalışması için İŞKUR'da açılan ilanlar her gün güncelleniyor. 2023 Şubat ve Mart aylarında İŞKUR 18 bin 208 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki İŞKUR beden işçisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?

Gündem

06.02.2024, 13:34

Beden işçisi iş ilanları binlerce vatandaşın aradığı konular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 18 bin 208 beden işçisi alımı yapılacağını açıkladı. İnternet sitesinden ilanları yayımlayan İŞKUR personel alımına dair detaylar internette arama motorlarında araştırılıyor. Peki İŞKUR personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için >buraya tıklayarak açılan internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Beden İşçisi" yazın ve ara seçeneğine basın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını karşılamanız takdirde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları zorunludur. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun sonrasında kaydedin. Ardından kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

>BEDEN İŞÇİSİ (GENEL) BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

>BEDEN İŞÇİSİ (İNŞAAT) BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna nasıl katılınır? BtcTurk Boğa Koşusu ne zaman, nerede olacak? BtcTurk Boğa Koşusuna... Haberi Görüntüle

Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR beden işçisi için başvuru şartlarını sizler için aşağıda hazırladık.

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

*En az ilkokul mezunu olmak,

*Sağlık problemi bulunmamak,

*Takım çalışmasına yatkın,

*Kişisel temizliğine önem veren,

*Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun,

*18 - 40 yaş aralığında

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading