Yandex Metrica

İletişim Başkanlığı New York'ta panel düzenleyecek

İletişim Başkanlığı New York'ta panel düzenleyecek

İletişim Başkanlığı, New York’ta panel düzenleyecek. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, BM Genel Kurulu’ndan önce “COVID-19 Sonrası Dönemde Güvenin Yeniden İnşası ve Umudun Tazelenmesi: Türkiye'nin Uluslararası Düzene Bakış Açısı” başlıklı panel düzenleneceğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 21:59

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başkanlık olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağlayacağı BM 76. Genel Kurulu’ndan önce, “COVID-19 Sonrası Dönemde Güvenin Yeniden İnşası ve Umudun Tazelenmesi: Türkiye'nin Uluslararası Düzene Bakış Açısı” başlıklı bir panel düzenleyeceklerini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Fahrettin Altun, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıldı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin hizmetinde gece gündüz demeden tüm dünyada aktif kamu diplomasisi hedefiyle yürüttüğümüz çalışmaların bir yenisini ABD’de New York’ta gerçekleştiriyoruz. Panelde; BM’nin değişen dünya düzeninde nasıl daha demokratik, verimli, şeffaf, adil ve insan odaklı olabileceği ile Afganistan’daki son gelişmelerin yanı sıra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın BM’ye ilişkin somut reform önerileri değerlendirilecek.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading