Yandex Metrica

İletişim Başkanlığı CHP'nin 'aynı adreste 300 seçmen bulunuyor' yalanını çürüttü!

İletişim Başkanlığı CHP'nin 'aynı adreste 300 seçmen bulunuyor' yalanını çürüttü!

İletişim Başkanlığı, CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu'nun ortaya attığı ve bazı sosyal medya hesaplarında ve basın yayın organlarında paylaşılan "Hatay Samandağ'da aynı adrese kayıtlı 300 seçmen tespit edildi" iddialarının yalan olduğunu açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrası yaşanan yenilgiyi hazmedemeyen Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) birçok manipülasyona başvurmaya devam ediyor. CHP'liler 28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu öncesinde de yine aynı yönteme başvurarak seçmenlerle ilgili bir yalan ortaya attı. 

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

SEÇMEN KAYITLARI ÜZERİNDEN YALAN BİLGİ DOLAŞTIRILDI 

Seçim güvenliğine gölde düşürmek için seçmen kayıtları üzerinden bir çok yanlış bilgi sosyal medya üzerinden dolaşıma sokulurken bunların en sonuncusu CHP'nin Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu'ndan geldi.

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

AYNI ADRESTE 300 SEÇMEN YALANINI ORTAYA  ATTILAR 

Servet Mullaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sadece Hatay İli Samandağ ilçesi, Çiğdede Mahallesinde aynı adreste kayıtlı 300 seçmen tespit ettiklerini iddia ederek "Seçmen listeleri oluşturulurken hilelerin yapıldığına dair çok kuvvetli şüpheler var. Bu işin peşini bırakmayacağız. Hile yapanların cezalandırılması için gerekli bütün yasal yollara başvuracağız. Demokrasimize hileyle yapılan darbeyi asla kabul etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme Haberi Görüntüle

YALANI ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI

Mullaoğlu'nun seçim güvenliğine gölge düşürmek için yaptığı paylaşımla ilgili gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Mullaoğlu'nun bahsettiği yerin Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü olduğu, 300 kişinin ise asrın felaketi sonrası görev yapmak için il dışından emniyet personeli polisler olduğu ortala çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading