Yandex Metrica
SON DAKİKA
İletişim Başkanı Altun'dan yeni dönem mesajı: 'Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı başladı'

İletişim Başkanı Altun'dan yeni dönem mesajı: 'Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı başladı'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı başladı" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde yüzde 52,18 oy alarak yüzde 47,82 olan rakibi CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde yeniden cumhurbaşkanı seçilmişti. 

Mısır'dan ABD'ye firar eden Eylem Tok'tan eşi benzeri görülmemiş vicdansızlık!... Haberi Görüntüle

MAZBATAYI DEVLET BAHÇELİ'NİN ELİNDEN ALDI

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçici Meclis Başkanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdimiyle mazbatasını aldı cumhurbaşkanlığı yeminini etti.

Batuhan Karacakaya diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı çok kızmıştı Batuhan... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLADI"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bu konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Altun, paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün geçici Meclis Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’den mazbatasını aldı ve ardından Meclis Genel Kurulu'nda yemin ederek göreve başladı. Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı Başladı, milletimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading