Yandex Metrica

İletişim Başkanı Altun'dan CHP'li Bekaroğluna cevap: Yakışıyor mu?

İletişim Başkanı Altun'dan CHP'li Bekaroğluna cevap: Yakışıyor mu?

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı geçmiş olsun mesajına tepki gösterdi. Bunun üzerine Altun, Bekaroğlu'nun çıkışına cevap vererek, "Yaşınız benden büyük. Hiç yakışıyor mu hocam? Bu nasıl üslup?" dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan için sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Fahrettin Altun'un mesajında, "Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle…" ifadelerini kullandı.

Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin vekili değilsin Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin... Haberi Görüntüle

CHP’Lİ VEKİLDEN TEPKİ

Altun'un geçmiş olsun mesajına CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu tepki gösterdi.

Bekaroğlu, paylaşımında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun. Fahrettin Altun’a da yazıklar olsun. Ne biçim insansın sen ki Cumhurbaşkanı’nın hastalığını böyle rezil bir siyasetin aracı haline getirebiliyorsun? CB’nin böyle adamları var ya başka rakibe ihtiyacı yok, bunlar işini görecekler." dedi.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma riski var Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma... Haberi Görüntüle

"HİÇ YAKIŞIYOR MU"

Bekaroğlu'nun bu tepkisine Fahrettin Altun, "Hiç yakışıyor mu hocam? Bu nasıl üslup diyerek" ifadelerini kullanarak, "Yaşınız benden büyük. Hiç yakışıyor mu hocam? Bu nasıl üslup? Cumhurbaşkanımız bugüne kadar kaç kere İslam düşmanlığı virüsünden, yalan virüsünden, terörizm virüsünden bahsetti. Niye rahatsız oluyorsunuz? Yalandan, terörden, İslam düşmanlığından medet umanlar rahatsız olsun!" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading